ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Άστατος σήμερα ο καιρός

Μοιραστείτε το στο facebook





Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή 20 Απριλίου σε ολόκληρη τη χώρα. Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και..
σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέχρι 7 Μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα νότια.

Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και σταδιακά στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που στα βόρεια θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 Μποφόρ και στα δυτικά τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που στα βόρεια θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου