ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ούτε από … Πρωταπριλιά δεν καταλαβαίνει η Ντόρα!




Η Ντόρα Μπακογιάννη το πίστεψε και δήλωσε ότι δεν την αφορά η πρόσκληση του Σαμαρά για πανστρατιά στη Ν.Δ. ενόψει εκλογών! Απορώ πως το εξέλαβε ότι την αφορούσε!. 
Η Ντόρα δεν θέλει τη νίκη της Ν.Δ.! Τη συντριβή της επιθυμεί διότι μόνον έτσι διατηρεί ελπίδες να παραμείνει στην πολιτική. Για αυτό μοχθεί και εργάζεται νυχθημερόν και είναι παντελώς άσχετοι με την πολιτική όσοι διακινούν σενάρια επιστροφή της. Να προσέχουν γιατί εκτίθενται. 
Τι κάνει η Ντόρα αυτόν τον καιρό; Ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτια της στους Νομούς Ροδόπης και Έβρου. 
Η ίδια εκτιμά, πώς αν ξεπεράσει το κατώφλι του 3% (κάτι που φαίνεται απίθανο) θα εκλέξει βουλευτή στη Ροδόπη λόγω των καλών σχέσεων που διατηρεί με τη μειονότητα και το τουρκικό προξενείο. 
Δεύτερον, προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο Μάνο να κατέλθουν από κοινού στις εκλογές. Δηλαδή, να ενώσουν τα …ποσοστά τους μήπως και φτάσουν στο 3% Ποιό είναι το πρόβλημα; Το πρόβλημα είναι ποιός θα αναλάβει …αρχηγός στη συνένωση. 
Ο Μάνος λέει ότι ο ίδιος δικαιούται τον τίτλο του προέδρου λόγω…αρχαιότητας. Η Ντόρα αρνείται επειδή λέει συγκεντρώνει ….μεγαλύτερα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις! 

Στην τελευταία συνάντηση έπεσε η ιδέα των δύο συμπροέδρων! Κατά το μοντέλο Βάνς και Οουεν που …συμπροήδρευαν στο διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας. 
Το ρόλο των διαπραγματευτών έχουν αναλάβει ο Ευρωβουλευτής Σκυλακάκης για λογαρισμό της Ντόρας και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Καμίνη, Τάσος Αβραντίνης για λογαριασμό του Μάνου. Οι ….συμπρόεδροι δεν έχουν συναντηθεί ακόμα. Βλέπετε οι εγωισμοί είναι πάνω απ’ όλα. 
Τι τους ενώνει; Το μίσος τους για τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά. Αυτά…. 

Ρεπορτάζ: Aδέξιος Δεξιός 
ΥΓ. Και δεν είναι πρωταπλιάτικο αστείο. Το πρωταπριλιάτικο ήταν:
Η Ντόρα επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου