ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Νεφώσεις με τοπικές βροχές το Σαββατοκύριακο

Στους 25 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυροςΜοιραστείτε το στο facebook





Σποραδικές νεφώσεις προβλέπονται για σήμερα, Παρασκευή 27 Απριλίου καθώς και το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, που πρόσκαιρα θα πυκνώσουν τοπικά.. και θα σημειωθούν κατά τόπους βροχές και ίσως σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά σήμερα:
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν νεφώσεις ενώ τη νύχτα υπάρχει πιθανότητα να βρέξει στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ και από το απόγευμα 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από τις απογευματινές θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησος ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ στην Θεσσαλία την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από τις απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέον από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ και από το μεσημέρι τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο
Στην κεντρική- ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα στα νότια. Βαθμιαία πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και αργότερα στο Ιόνιο θα στραφούν σε βόρειους μέχρι 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάνουν πρόσκαιρα τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Κυριακή

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου