ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

"Κοινή υποψηφιότητα στα Γρεβενά ευρείας αποδοχής: ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"..

"Το ΛΑΘΟΣ και η ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ των κομμάτων.Τα κόμματα στα Γρεβενά ας αφήσουν τις μέτριες και προσβλητικές υποψηφιότητες"..

Μοιραστείτε το στο facebook










"Παρακολουθούμε τελευταία με έκδηλη απορία την σοβαρότητα με την οποία τα μεγάλα κόμματα αντιμετωπίζουν την επόμενη εκλογική μάχη...

Τα σοβαρά προβλήματα του τόπου, οι ανάγκες της κοινωνίας και το μέλλον των Γρεβενών, άλλα επιτάσσουν.
Οι τοπικές ηγεσίες, περιχαρακωμένες κλειστές ομάδες ολίγων πολιτών, πιστές στις ομάδες εξουσίας των Αθηνών, παίζουν τα γνωστά παιχνίδια πειθαναγκασμού.
Τα ερωτήματα όμως είναι πολλά και αμείλικτα.
Η μονοεδρική εμπεριέχει πολλούς παραμέτρους, που στις μέρες τις οικονομικής κρίσης, για τον τόπο μας γίνονται καθοριστικοί.


Για παράδειγμα: Όσοι λένε ότι μπορούν να κυβερνήσουν με 25% ή 15%, αλήθεια θεωρούν ότι ένας βουλευτής της μονοεδρικής Γρεβενών που θα πάρει 4-5 χιλ. ψήφους δηλ. λιγότερο από 12% των ψήφων, με σύνολο ψηφισάντων  ~36.000 πολίτες θα μπορέσει να εκφράσει την κοινωνία? Με ποιο κύρος και ποια νομιμοποίηση, εκείνο, το όποιο πρώτο κόμμα, θα μπορέσει να εκφράσει την πλειονότητα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Γρεβενών-Δεσκάτης? Έχετε βγάλει κάποιο συμπέρασμα από την τελευταία διετία κύριοι?


Έχουν παρέλθει η εποχές όπου τα μεγάλα κόμματα με ποσοστό 54% (ΝΔ το 1974 ή 47% αργότερα) ή 44%-48% (ΠΑΣΟΚ στα υψηλότερα των επιδόσεων) έβγαζαν υποψήφιους με μεγάλη στήριξη (ανεξάρτητως των ονομάτων).
Έχουν παρέλθει επίσης και οι μέρες όπου προσωπικότητες με κύρος είχαν  τις υψηλότερες επιδόσεις των εποχών και είχαν την εμπιστοσύνη μεγάλου μέρους της κοινωνίας (Τζιόλας 11.000 ψήφοι, Φώλιας 9.000 ψήφοι), εισακούονταν και είχαν μεγάλη διείσδυση-αποδοχή στα κέντρα εξουσίας στην Αθήνα. Όλα αυτά έχουν κριθεί από τους πολίτες και έχουν βγεί τα σχετικά συμπεράσματα.
Τι απαιτείται όμως σήμερα? Και που ψεύδονται ή υποκρίνονται τα κόμματα και οι τοπικοί τους εκφραστές? Οι πληροφορίες εμφανίζουν την κάθε μετριότητα να έχει πολιτικές φιλοδοξίες για να αναρριχηθεί. Και αντί να ακουστεί κάποιος να βάλει ένα πήχη και να ζητήσει κάποια σοβαρότητα, αφήνονται όλοι αυτοί, να προκαλούν την νοημοσύνη των πολιτών.
Η λύση είναι η κοινή επιλογή από τα κόμματα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ- ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ μιας κοινής προσωπικότητας. 
Να καθίσουν σε κοινή προσπάθεια και να βρούν, εδώ οι τοπικοί μας άρχοντες και ηγεσίες αυτών των φορέων, μία ή έναν πολίτη, κοινό εκφραστή των συμφερόντων, των αγώνων και των προοπτικών του Νομού Γρεβενών και άς το θέσουν ενώπιον των πολιτών.
Οι πληροφορίες μας, λένε, ότι σχετική κίνηση έχει γίνει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ΔΗΜΑΡ κατ’ αρχή αποδέχτηκε τον συλλογισμό. Το θέμα κόλλησε στο τοπικό ΠΑΣΟΚ γιατί ορισμένοι νοιώθουν ότι ήρθε η ευκαιρία να γίνουν χαλίφηδες με 15%!, τόσο μικρόνοοι και ανιστόρητοι όπως είναι. Η τοπική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αποκρύπτει επιμελώς τις σχετικές προτάσεις που τις έγιναν και φοβάται μήπως όλα αυτά τα μάθει η κοινωνία. Εεε λοιπόν, ΝΑΙ, η κοινωνία σήμερα το μαθαίνει και εσείς κύριοι του τοπικού ΠΑΣΟΚ πρέπει να απολογηθείτε τι είπατε στην Αθήνα, τι απαντήσατε, ποιες είναι οι θέσεις σας και τα κριτήρια σας για τα ανωτέρω.  Απομένει η απάντηση του Π. Καμμένου που ίσως κάνει την υπέρβαση, μιλώντας με την Αριστερά, όπως δημόσια ισχυρίσθηκε". 



ΑΕΤΟΣ3 ΥΓ 1: Το μόνο που σας ανησυχεί κ. NIKHFORIADHS είναι η έδρα να μην πάει στη Νέα Δημοκρατία; Γιατί δεν βάζετε (σύμφωνα με τον.. συλλογισμός σας) και  το κόμμα που τελικά θα κερδίσει την έδρα με το όποιο ποσοστό;
ΑΕΤΟΣ3 ΥΓ2: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και οι υπόλοιποι,  πού κολλάνε με το "Μνημονιακό" ΠΑΣΟΚ;

3 σχόλια:

  1. 1. Εκτίθεται ένα ορισμένο σκεπτικό το οποίο πρέπει να ληφθεί υπ' όψη.
    2. Συζητήσεις γίνονται και όποιος νομίζει ότι δεν εκφράζεται μπορεί να θέσει διαφωνία και να μην συμμετάσχει.
    3. Το επίσημο ΠΑΣΟΚ, ΝΑΙ, είναι μνημονιακό. Η βάση όμως στα Γρεβενά και ο ευρύτερος κύκλος αποδοχής έχει άλλη γνώμη και άλλα συμφέροντα, τα οποία εντάσσονται σε μία τέτοια πανδημοκρατική συμμαχία για το καλό των Γρεβενών.
    4. Η ΝΔ δήλωσε ότι επιθυμεί αυτοδυναμία και καμμία συνεργασία. Εξ άλλου αν το ήθελε θα το επεδίωκε.
    5. Ο κ. Π.Καμμένος ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ δήλωσε πρώτος και δημόσια, για πιθανή συνεργασία, μετά από συζήτηση, με τον ΣΥΡΙΖΑ.Η μονοεδρική, όπου έχει και μικρό ενδιαφέρον λόγω ποσοστών, του δίνει αυτή τη δυνατότητα.
    Ως εκ τούτου φίλοι όλα βρίσκοντα υπο ισότιμη και ειλικρινή συζήτηση μπροστά στο λαό. Τώρα εμείς είμαστε οι κριτές. (Μπράβο, πάντως, για τη δημοσίευση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τοπική πασοκάρα δηλαδή συμμερίζεται την αγωνία για τη δημοκρατία του παναγή του καμμένου και των ανεξάρτητων ελληενς? Να χαρώ εγώ δημοκράτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα, το ΚΚΕ ας μείνει απ' έξω. Δεν σας προσκάλεσε κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή