ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ο Παπακωνσταντίνου αντί να ετοιμάζεται για το Ειδικό Δικαστήριο θέλει …συγκυβέρνηση





Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στη συνέντευξη του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου στη διαδικτυακή ενημερωτική ιστοσελίδα www.in.gr..
και στα όσα είπε για μετεκλογική συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Αντί να απολογείται ο κ. Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος της χώρας, ζητά και … συγκυβέρνηση. Είναι προκλητικό ο άνθρωπος που πρέπει να κάτσει στο σκαμνί της Εξεταστικής να ψάχνει τρόπους για να μείνει Υπουργός. 
  Ματαιοπονεί! Και το ξέρει! 
Γιατί ο λαός γνωρίζει και θα απαντήσει στις επερχόμενες εκλογές. Τιμωρώντας τους υπαίτιους της σημερινής τραγικής κατάστασης και δίνοντας αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά». 
Ο κ. Παπακωνσταντίνου επιχείρησε να απαντήσει ως εξής: “Όσον αφορά το “σκαμνί” της Εξεταστικής: παραπέμπω απλώς τον εκπρόσωπο της ΝΔ στο σημερινό άρθρο του κ. Σαμαρά στη Wall Street Journal, όπου για πρώτη φορά η ΝΔ παραδέχεται ότι άφησε πίσω της ένα δυσθεώρητο έλλειμμα που κλήθηκε να χειριστεί η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ….” 
Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ανταπάντησε ως εξής: «Το έλλειμμα του 2009 έφτασε στο 15,4% του ΑΕΠ επειδή, καιροσκοπικά, ανεύθυνα και καταστροφικά για τη χώρα, το “φούσκωσαν” δύο φορές ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Παπακωνσταντίνου και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Γεγονός που αναγνωρίζουν, πλέον, ακόμα και δικά τους στελέχη, όπως τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ, που οι ίδιοι διόρισαν και οι καταγγελίες των οποίων οδήγησαν την υπόθεση στη Δικαιοσύνη. 
Είναι σαφές ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στο άρθρο του στη “Wall Street Journal”, αποδεικνύει ότι, ακόμα και με τα φουσκωμένα στοιχεία του κ. Παπανδρέου και του κ. Παπακωνσταντίνου, τα τρία τέταρτα των θυσιών του ελληνικού λαού, πήγαν χαμένα, λόγω της λανθασμένης πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Και επειδή “ο πνιγμένος” – στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Παπακωνσταντίνου - “από τα μαλλιά του πιάνεται”, να γνωρίζει ότι το έγκλημα του “φουσκώματος” του ελλείμματος, για το οποίο ο Οικονομικός Εισαγγελέας ζήτησε ήδη έρευνα, δεν διαγράφεται και δεν παραγράφεται. Ούτε με το οποιοδήποτε πόρισμα – οπερέτα, ούτε με τις ανεκδιήγητες απόπειρες διαστρέβλωσης, στις οποίες μανιωδώς επιδίδεται ο αρχιτέκτονας της οικονομικής καταστροφής του τόπου, κ. Παπακωνσταντίνου. 
Η Νέα Δημοκρατία – όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς – θα επιβάλει, αμέσως μετά τις εκλογές, τη σύσταση μιας και μόνον Εξεταστικής, που θα διερευνήσει τα εγκλήματα που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου