ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο Γ. Καρατζαφέρης με το «εγχειρίδιο της κωλοτούμπας»





Με το εγχειρίδιο της κωλοτούμπας ανά χείρας, την περίφημη «λευκή βίβλο» που έχει εκδώσει για να δικαιολογήσει τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του ΛΑΟΣ σε σχέση με τη..
συμμετοχή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου και ακολούθως την αποχώρηση από αυτή, εμφανίστηκε στη χθεσινή διακαναλική συνέντευξη ο Γιώργος Καρατζαφέρης.


O πρόεδρος του ΛΑΟΣ όμως δεν στάθηκε μόνο σε αυτό. Στην προσπάθειά του να διασωθεί, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι «καθ' έξιν ψεύτης», μολονότι υπήρξε επί μακρόν «λαγός» του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ. «Ολα που λέει ότι θα κάνει γιατί δεν τα έκανε τους τελευταίους πέντε μήνες;» σχολίασε δηκτικά επίσης για τον κ. Βενιζέλο και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό του. Δεν στάθηκε όμως μόνο σε αυτό. 
Εβαλε τελικά στην τιμητική τελευταία θέση του Επικρατείας τον Λευτέρη Κωνσταντινίδη, παλαιό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην σύζυγο της γραμματέως του Ανδρέα Παπανδρέου Αγγέλας Κοκκόλα, ο οποίος, όταν δήλωνε «σοσιαλιστής», είχε κάνει και πολυήμερη απεργία πείνας ως αντίδραση στην επίσκεψη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην Ελλάδα. 
Ο κ. Κωνσταντινίδης το 2004, άλλωστε, δήλωνε φανατικός υπέρμαχος του ΚΚΕ. Ο κ. Καρατζαφέρης όμως, μπροστά στον πανικό του, τον έβαλε στο Επικρατείας, πουλώντας την ίδια ώρα στους νοσταλγούς του τέως εθνικοφροσύνη! Στο ίδιο ψηφοδέλτιο τοποθέτησε σε μη εκλόγιμη θέση και τον αδελφό του Αδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδα, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι του κόστισε η αποχώρησή του από τον ΛΑΟΣ. 
 Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, με τους γνωστούς εξυπνακισμούς που χρησιμοποιεί κάθε φορά που στέκεται ενώπιον της τηλεοπτικής κάμερας, επιδόθηκε σε μονομερείς εικασίες ως προς την εκλογική απήχηση του κόμματος στην αναμέτρηση της 6ης Μαϊου. Ετσι λοιπόν, όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει εάν δεν μπει ο ΛΑΟΣ στο Κοινοβούλιο, περιέγραψε ως σίγουρη την είσοδο του κόμματος στη Βουλή και μάλιστα με εντυπωσιακά ποσοστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου