ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Σ.Α. (Συμβούλιο Ασφαλείας)- (Του Θανάση Νικολαΐδη)





ΚΑΙ «παράνομη» ήταν και αποτυχημένη υπήρξε. Μιλάμε για δοκιμή πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς. Πού; Στη Β. Κορέα! Εκεί όπου «έκλαιγαν» για τον νεκρό πρόεδρό τους και επιμένουν να..
προσφέρονται για (υπό)δειγμα αντικομουνιστικής προπαγάνδας της Δύσης (διάβαζε Αμερικανών), που δεν αλλάζουν «τέχνη» και…ιδεολογία. ΑΡΠΑΞΑΝ την είδηση τα διεθνή πρακτορεία και την μετέφεραν στα μέλη του κυκλώματος. 
Στις χώρες G8 που αναπνέουν «αμερικανικά» και στις ΗΠΑ του ΟΗΕ (ή στον ΟΗΕ των ΗΠΑ). Και βάρεσαν συναγερμό στο Σ.Α. (Συμβούλιο Ασφαλείας) που συνεδρίασε «εν κρυπτώ», μη βρει κι άλλο…κακό την ανθρωπότητα. Απειλείται απ’ την πυραυλική εκτόξευση σε χώρα όπου επιμένουν κομουνιστικά τα ιδεολογικά απολειφάδια τους μεταναστευμένου μπολσεβικισμού και κάποιος πρέπει να ξενυχτάει για την ασφάλεια της ανθρωπότητας. 
Γι αυτό ζει και υπάρχει ΟΗΕ και ΝΑΤΟ, Αμερικανοί και τα παρελκόμενά τους (Ευρωπαίοι της Ε.Ε., αλλά και μακρινοί, ελεγχόμενοι Κινέζοι, Ρώσοι «ακίνδυνοι», πλέον, ασιάτες πεινώντες και Αφρικανοί διψώντες). ΚΑΙ, βέβαια, υπάγεται στα…αντικομουνιστικά καθήκοντα των Αμερικανών ο ξεσηκωμός για την «αμαρτία» των Βορειοκορεατών και «ουαί τοις ηττημένοις». 
Ωστόσο, δεν είναι παγκόσμια αφελής ο κόσμος κι ούτε ξεχνάει γεγονότα και καταστάσεις με ρυθμούς που συμφέρουν στους σημερινούς αφέντες του κόσμου. Γι αυτό και ξεκινάει (το μυαλό) από μνήμες και…αναμνήσεις των δεκαετιών του ψυχρού πολέμου, περνάει από μεταγενέστερα καμπανταηλίκια των καουμπόηδων, για ν’ αράξει στα σημερινά, προβλέποντας (κάποια) μελλούμενα. Ακόμα σειέται η γης απ’ τις πυρηνικές δοκιμές τους, στα πλαίσια του ανταγωνισμού των «μεγάλων» στο διάστημα και στις πυρηνικές κεφαλές. 
Με τις ΗΠΑ να συμπαρασύρουν τον αντίπαλο σε δαπανηρά παιχνίδια που τον αφαίμασσαν και, τελικά, τον γονάτισαν. ΚΙ ύστερα; Να θυμηθούμε τις ΝΑΤΟικές βόμβες στην Ευρώπη με το Σ.Α. σε βαθιά νάρκωση; Τους βομβαρδισμούς αμάχων στο Ιράκ, πριν κρεμάσουν τον…εκλεκτό τους; Να περάσουμε στα «έργα» των Ισραηλινών στην περιοχή, με τις πλάτες των Αμερικανών και τον ΟΗΕ σε…διακοπές; Και στη Μ. Ανατολή όπου σήμερα σφάζονται (εμφύλια) οι λαοί; 
Πόσο αργεί το Σ.Α. για να συνεδριάσει, πόσο το ΝΑΤΟ καθαρίζει επιλεκτικά τους προγραμμένους της παγκόσμιας «τρομοκρατίας», πώς οι…ηρωικοί πεζοναύτες ουρούν σε πτώματα Αυγανών παραμένοντας ατιμώρητοι… 
ΚΑΙ τα μελλούμενα που τα πας; Στο Ιράν «ψήνεται» η κατάσταση και θα πέσουν, αύριο, βόμβες. ΝΑΤΟικές, συμμαχικές, προστατικές της παγκόσμιας ειρήνης που…κινδύνεψε θανάσιμα απ’ την πυραυλική δοκιμή στη Β. Κορέα. 
Ο κομουνισμός πέθανε-ο αντικομουνισμός δεν πεθαίνει ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου