ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Τα μπάνια του Παπανδρέου σε θερμαινόμενη πισίνα

Μοιραστείτε το στο facebook



Μία απρόσμενη συνάντηση με τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου είχαν οι ερασιτέχνες αθλητές την Παρασκευή το μεσημέρι στην ανοιχτή, θερμαινόμενη πισίνα του ΟΑΚΑ..
Στις 2 το μεσημέρι έφτασε στο κολυμβητήριο μία γνώριμη φιγούρα, περιτριγυρισμένη από 12 άντρες ασφαλείας και κατευθύνθηκε όχι προς τα αποδυτήρια, αλλά προ τα γραφεία του κολυμβητηρίου.
Μέσα σε λίγα λεπτά ο κ.Παπανδρέου είχε φορέσει το μαγιό, ένα κόκκινο σκουφάκι, γυαλάκια και με στυλ που θα το ζήλευαν ακόμα και αθλητές βούτηξε σε ένα από τα κολοουάρ της πισίνας.
Στο κολυμβητήριο ήταν και ο συντάκτης του «Πρώτου Θέματος» Φρίξος Δρακοντίδης (δεξιά στη φωτογραφία).

Φυσικά ο δημοσιογράφος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και σε ένα διάλειμμα μεταξύ ελεύθερου και ύπτιου κατάφερε να αποσπάσει δύο κουβέντες από τον κ.Παπανδρέου -πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα της φρουράς του-, αφού η παροιμιώδης τυπική ευγένεια του τέως πρωθυπουργού δεν τον εγκαταλείπει ποτέ.
Δημοσιογράφος: «Τι πήγε λάθος, κύριε πρωθυπουργέ;»
Γ .Παπανδρέου: «Πολλά πήγαν λάθος. Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα πολλών δεκαετιών και η κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολη».

Δημοσιογράφος: «Τα πράγματα έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολα για τον λαό, το γνωρίζετε...»
Γ. Παπανδρέου: «Το ξέρουμε και το βιώνουμε κάθε μέρα. Είναι μία περίοδος που πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε προς όλες τις κατευθύνσεις και να αισιοδοξούμε ότι θα βγούμε σύντομα από την κρίση».

Δημοσιογράφος: «Φταίτε όμως και εσείς»
Γ. Παπανδρέου: «Φταίμε ναι. Αυτή τη στιγμή το κράτος αποροφά περισσότερα χρήματα από όσα μπορεί να αντέξει. Αυτό πρέπει να σταματήσει».

Δημοσιογράφος: «Τόσο καιρό μιλάτε για αλλαγές, όμως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πάρτε για παράδειγμα τα νομοσχέδια για την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων. Δεν φταίτε κι εσείς και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό που δεν λέτε να απαγκιστρωθείτε από τις πελατειακές σχέσεις που έχετε αναπτύξει τόσα χρόνια με τους ψηφοφόρους;»
Γ. Παπανδρέου: «Φταίμε, ναι, αλλά το πολεμάμε. Είμαστε το μοναδικό κόμμα που πολέμησε αυτή τη χρόνια κατάσταση, που έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο, που έθιξε συμφέροντα. Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να αλλάξεις παγιωμένες καταστάσεις. Στις προσπάθειες μας συναντήσαμε μεγάλη αντίσταση από πολλά μέτωπα, όμως δεν έχουμε σταματήσει να παλεύουμε».
Και μετά τη χαλαρή κουβέντα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε τη γυμναστική του με ασκήσεις κοιλιακών και ενδυνάμωσης των ποδιών για περίπου δέκα λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησε.




Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου