ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Μετά την Μπάρμπα και ο Κύρτσος στον ΛΑΟΣ

Μοιραστείτε το στο facebook





Μεταγραφικός πυρετός στο ΛΑΟΣ στην προσπάθεια που κάνει να μπει στη Βουλή. Μετά τη Βάνα – “δώσε και μένα Μπάρμπα” – ο κ. Καρατζαφέρης αποφάσισε.. να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του Γ. Κύρτσου να μπει στη Βουλή. Ο γνωστός δημοσιογράφος μπαίνει επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και αναλαμβάνει εκπρόσωπος τύπου και αν ο ΛΑΟΣ μπει στη Βουλή με ένα ικανοποιητικό ποσοστό θα καταλάβει μια θέση στο Κοινοβούλιο.

Αν όχι, δεν τρέχει και τίποτε για τον κ. Κύρτσο, τζάμπα διαφήμιση θα έχει. Απλά να θυμίσουμε ότι ο εκδότης είχε αγαστές σχέσεις με την Αγία Οικογένεια Μητσοτάκη και είχε διατελέσει σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού. Ηταν την περίοδο 1990-1993 όταν στα υπόγεια του Μαξίμου σχεδίαζαν την πολιτική του κ. Μητσοτσάκη με τα γνωστά για τη ΝΔ καταστροφικά αποτελέσματα.

Ο κ. Κύρτσος φλέρταρε και με τον Κ. Καραμανλή και όταν δεν του βγήκε πέρασε μια βόλτα κι από τον Γ. Παπανδρέου στηρίζοντας τα Μνημόνια μέσα από το ραδιόφωνο του Flash.

Το όνομά του έπαιξε και για …υποψήφιος με τη ΝΔ, αλλά μάλλον ο ίδιος διακινούσε τέτοια σενάρια μπας και φιλοτιμηθεί κάποιος στη Συγγρού και ζητήσει τις υπηρεσίες του.

Αφού λοιπόν δεν του βγήκε κανένα σενάριο βρήκε ανοικτές και ζεστές τις αγκαλιές του κ. Καρατζαφέρη.

Και επειδή πρέπει να διασκεδάσουμε λίγο τους αναγνώστες μας, μέρες που είναι, ας θυμίσουμε τι συνέβαινε στον “Ελεύθερο Τύπο” παραμονή κάποιων άλλων εκλογών, όταν διευθυντής του ήταν ο κ. Κύρτσος και πριν τον παραδώσυν στην κ. Αγγελοπούλου. Παραμονές εκλογών του 2.000 λοιπόν και ο κ. Κύρτσος χρησιμοποιεί τον “Ελεύθερο Τύπο” για να επιβάλλει τις απόψεις του στην Ρηγίλλης. Έγραφε τότε το “Αντί”:

Η σύγκρουση Καραμανλή – «Ελευθέρου Τύπου» υπόβοσκε αρκετές ημέρες πριν, με αφορμή την έντονη αρθρογραφία της εφημερίδας εναντίον του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ κ.Α. Σπηλιωτόπουλο και της «επικοινωνιακής πολιτικής» του κόμματος. Ήταν προφανές ότι στο πρόσωπο του κ.Σηλιωτοπουλου εβάλετο ο ίδιος ο κ.Καραμανλής και καταρχήν επικράτησε η εντύπωση ότι οι μοναδικές αιτίες για την σύγκρουση ήταν αφενός η προσπάθεια του «προστάτη» του κ. Κύρτσου και γνωστού «βαρόνου» της «ΝΔ» κ.Ι.Βαρβιτισιωτη να επιβάλει τις απόψεις του στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων της ΝΔ και αφετέρου η προσωπική – και παλαιά – φιλοδοξία του κ. Κύρτσου να συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας ( του προτάθηκε εκλόγιμη θέση στην Α.Πειραιως, αλλά την αρνήθηκε λέγοντας «δεν είμαι γύφτος να τρέχω να ζητιανεύω ψήφους».

Γρήγορα όμως άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ που αναδείκνυαν και άλλες – και μάλλον σοβαρότερες – πλευρές της εσωκομματικής διένεξης στη ΝΔ, παραμονή εκλογών. Αναφερόμενη, για παράδειγμα, σε προηγούμενη δισέλιδη επίθεση του «Τύπου της Κυριακής» εναντίον του κ.Σηλιωτοπουλου και της «επικοινωνιακής πολιτικής» της ΝΔ, η προσκείμενη στην ίδια παράταξη εφημερίδα «Χώρα» (ΣΣ Τράγκας !!!) έγραφε , επίσης τη Δευτέρα 6/3/2000 ότι σύμφωνα με «κύκλους» της Ρηγίλλης «επιστρατεύθηκε ο υπάλληλος του Βαρβιτσιώτη και του Κόκκαλη για να μας κτυπήσει». Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα «η αναφορά αυτή δείχνει ότι πίσω από τους βαρόνους βρίσκονται και τα διαπλεκομενα συμφέροντα, τα οποία έχει πολεμήσει από την πρώτη ημέρα που εξελέγη ο Κ.Καραμανλης». Σε άλλες σελίδες η ίδια εφημερίδα επικρίνει τον κ.Ι.Βαρβιτσιωτη ότι είναι «ίσως ο μόνος» μέσα στη ΝΔ που «διατηρεί θαυμάσιες σχέσεις με μεγαλοεπιχειρηματία, ορκισμένο εχθρό του Κ.Καραμανλη, ο οποίος στηρίζει την κυβέρνηση του Κ.Σημίτη». Δηλαδή τον κ. Σωκράτη Κοκκαλη.

Οι κακές γλώσσες λένε επίσης ότι από την ίδια εποχή αναπτύσσεται μια δυνατή σχέση μεταξύ του κ. Κύρτσου και της κ. Νίκης Τζαβέλλα, της Ιντρακόμ του Κόκκαλη τότε και του ΛΑΟΣ σήμερα.
Αλλά κακές γλώσσες είναι τι ξέρουν…Παραπληροφόρηση θα είναι κι αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου