ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Εκδήλωση στα Γρεβενά για το «Κέντρο Παλαιοντολογίας Μηλιάς» και το «Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα»

Μοιραστείτε το στο facebook





Ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση, με αφορμή την υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων για τη συμμετοχή του Α.Π.Θ. στην ίδρυση και..
λειτουργία των δύο (2) μεγάλων καινοτόμων έργων του Δήμου Γρεβενών, του «Κέντρου Παλαιοντολογίας Μηλιάς» (ΚΕ.ΠΑ.Μ.) και του «Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα» (Ε.Α.Π.Ο.).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 και ώρα 7:00 μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών στο Δημοτικό Κατάστημα, παρουσία του Πρύτανη του Α.Π.Θ. κ. Ιωάννη Μυλόπουλου, του Αντιπρύτανη του ΑΠΘ, καθηγητή Ιωάννη Παντή και του Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών, καθηγητή Σπύρου Παυλίδη.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

Ø Η κα Τσουκαλά Ευαγγελία, αναπληρώτρια καθηγήτρια Τμήματος Γεωλογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών Α.Π.Θ. με θέμα: «Παλαιοντολογία: εναλλακτική πρόταση για Ανάπτυξη στα Γρεβενά».

Ø Ο κος Ιωάννης Σειραδάκης, καθηγητής Αστρονομίας Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών Α.Π.Θ. με θέμα: «Αστρονομία: Το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα» και

Ø Ο κος Ευάγγελος Βλάχος, υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Γεωλογίας με θέμα: «Γρεβενά μετά το 2014: Μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία για παιδιά και ενήλικες»

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 οι προσκεκλημένοι θα ξεναγηθούν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μηλιάς και στην περιοχή στην οποία θα ιδρυθεί το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου