ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Δημόσια αγανάκτηση στην κοινωνία των Γρεβενών - Γράφει το Γεράκι

Μοιραστείτε το στο facebook




Για κουκούλωμα που ξεφτιλίζει το υπουργείο οικονομικών κάνουν λόγο τα τελευταία δημοσιεύματα Αθηναϊκών μέσων για τους μετακινηθέντες ελεγκτές του ΣΔΟΕ δυτικής Μακεδονίας.. Δυστυχώς εκείνο που δεν γίνεται αντιληπτό είναι ότι στην προσπάθεια να περισώσουν διεφθαρμένους δημοτικούς διαχειριστές του δήμου Γρεβενών εξευτελίζουν μια χώρα, μια κοινωνία, μια οικονομική υπηρεσία.. Το θάψιμο και το κουκούλωμα, ντροπιάζει πρώτα αυτούς που το επιχειρούν, αλλά παρασύρει αναίτια στο βούρκο της ανυποληψίας όλους τους Γρεβενιώτες και όχι μόνο.

Κατηγορούμε το υπουργείο οικονομικών για ανευθυνότητα και ότι επιλέγει προσχηματικές μεθοδεύσεις επικοινωνιακού τύπου, εξοργίζοντας ακόμα περισσότερο τους πολίτες.
Το πρωτοφανές κουκούλωμα διαρκείας μιας κλασικής υπόθεσης διαφθοράς, η οποία εκτυλίσσεται εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια στις δημοτικές επιχειρήσεις του δήμου Γρεβενών, ήρθε χθες στην επικαιρότητα, με την αποκάλυψη ότι τα αρμόδια στελέχη έλεγχου του ΣΔΟΕ, οι οποίοι διερευνούσαν το θέμα, μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες για να καθυστερήσει και να κινδυνεύσει με παραγραφή η υπόθεση προσφυγής της νέας δημαρχιακής αρχής για την εξυγίανση των δημοτικών επιχειρήσεων του δήμου Γρεβενών.
Τονίζουμε : “Για να προχωρήσουμε μπροστά, οι Γρεβενιώτες πρέπει να είναι βέβαιοι ότι οι διεφθαρμένοι δίνουν λόγο για τις ευθύνες τους στη Δικαιοσύνη και πληρώνουν όπως όλος ο κόσμος. Οι γόρδιοι δεσμοί δεν λύνονται. Κόβονται».

Νίκος Παγιαλάκης (geraki)
grevenanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου