ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Η Χρυσή Αυγή διαφημίζει τον … Πέτρο Ευθυμίου!

Μοιραστείτε το στο facebook




Μέχρι και τους… Απριλιανούς και τα σταγονίδια, κατάφερε να αναστήσει η πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Δε μας έφταναν οι σωτήρες εξ αριστερών τώρα έχουμε και τους Χρυσαυγίτες να κάνουν..

πλάκα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και να παίρνουν λίγα λεπτά διασημότητας στα κανάλια.

Αυτό κατάφεραν ορισμένοι Χρυσαυγίτες που έκαναν συγκέντρωση υπέρ του καθεστώτος της 21ης Απριλίου στο Μαρούσι. Μόλις έμαθαν ότι ο Πέτρος Ευθυμίου μιλούσε σε καφετέρια της περιοχής, αποφάσισαν να πάρουν λίγη από τη δόξα των χουντικών. Πέταξαν νερά, καφέδες στους συγκεντρωμένους, φώναξαν συνθήματα εναντίον των πολιτικών και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και αποχώρησαν.

Η πλάκα είναι ότι εκτός από τους καημένους τους Χρυσαυγίτες, δημοσιότητα πήρε και ο κ. Ευθυμίου, ξεχασμένο παιδί της εποχής Σημίτη αλλά και του Γ. Παπανδρέου. Ποιος θα θυμόταν ότι ο κ. Ευθυμίου είναι υποψήφιος αν δεν του έριχναν και μερικούς καφέδες. Για του λόγου το αληθές, ο πρώην υπουργός ενημέρωσε αμέσως τον Βενιζέλο ενώ η κ. Γεννηματά δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μια περισπούδαστη δήλωση για να μας… θυμίσει ποιος είναι πιο πατριώτης και ποιος θυμάται περισσότερο τη Χούντα.

«Σαράντα πέντε χρόνια μετά την επιβολή του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών, οπαδοί της Χρυσής Αυγής επέλεξαν την 21η Απριλίου προκειμένου να ασκήσουν βία σε εκδήλωση του υποψήφιου του ΠαΣοΚ Πέτρου Ευθυμίου. Η θρασύτητα της Χρυσής Αυγής ενισχύθηκε από τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αναπτυχθεί και από τα παχιά λόγια των δυνάμεων της άρνησης. Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τα έκτροπα. Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις στη δημιουργία μετώπου για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών. Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία. Να αντισταθούμε όλοι μαζί!»
Όμως, έχει και το ΠΑΣΟΚ μεγάλη ευθύνη για την αποθράσυνση των νεοναζιστών. Αφησε το κέντρο της Αθήνας στο έλεος των μεταναστών και του εγκλήματος και τώρα κάνει πως στεναχωριέται για κάτι ανόητους που ούτε ξέρουν τι είναι Χούντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου