ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο “ΕΤ” εμμένει στην αποκάλυψη για τον Β. Χήτο και την γνησιότητα του εγγράφου

Μοιραστείτε το στο facebook








Μείζον πολιτικό ζήτημα για τον κ. Π. Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες δημιουργείται από σημερινή αποκάλυψη του “Ελεύθερου Τύπου” για την χρηματοδότηση από τα μυστικά..

κονδύλια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) δημοσιογράφου που κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του κ. Π. Καμμένου.

Σύμφωνα με την απόδειξη πληρωμής που αποκαλύπτει η εφημερίδα, ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος έλαβε από τη Β’ Διεύθυνση της ΕΥΠ για «προσφερθείσες υπηρεσίες κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2011» το ποσό των 30.000 ευρώ. Η είσπραξη του ποσού, που αντιστοιχεί σε 5.000 μηνιαίως, έγινε στις 10 Ιανουαρίου 2012 βάσει της απόδειξης που φέρει τις υπογραφές του διοικητή της ΕΥΠ κ. Κωνσταντίνου Μπίκα, της αρμόδιας διευθύντριας της ΕΥΠ και βέβαια του δημοσιογράφου, που κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφιος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες στο νομό Ιωαννίνων.

Η αποκάλυψη αυτή δημιουργεί σειρά ερωτημάτων, καθώς πέρα από το γεγονός ότι η αμοιβή δημοσιογράφου από μυστικά κονδύλια κρατικών υπηρεσιών έρχεται σε πλήρη αντίθεση με θεμελιώδεις αρχές της δημοσιογραφίας ταυτόχρονα δημιουργεί μείζον πολιτικό ζήτημα για τον κ. Καμμένο, ο οποίος στο προεκλογικό του πρόγραμμα δεν παύει να διακηρύττει την ανάγκη για διαφάνεια και έλεγχο στις χρηματοδοτήσεις του πολιτικού συστήματος.

Ο κ. Χήτος εργάζεται ως αστυνομικός συντάκτης. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται στην Αθήνα, ενώ όπως ο ίδιος έχει αναφέρει στις προεκλογικές του ομιλίες επέστρεψε στο νομό Ιωαννίνων για να διεκδικήσει την ψήφο των συμπατριωτών του με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Η αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου θέτει επί τάπητος το ζήτημα της διαπλοκής της πολιτικής εξουσίας, του κρατικού χρήματος και των δημοσιογράφων.

Πέρα από την αντιδεοντολογική συμπεριφορά ενός δημοσιογράφου που λαμβάνει χρήματα από μυστικά κονδύλια κρατικών υπηρεσιών και ο οποίος μάλιστα επιλέγει να πολιτευθεί για να μας εκπροσωπήσει στη Βουλή, δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για την ποιότητα του πολιτικού δυναμικού της χώρας.

Πρόσφατες εξάλλου είναι οι καταγγελίες στη Βουλή με τεκμηριωμένα στοιχεία για την ιλιγγιώδη αύξηση των μυστικών κονδυλίων στη διετία της κυβέρνησης Παπανδρέου…

Η εφημερίδα δημοσιεύει και απόδειξη των αποκαλύψεών της:


«Δεν μπορούν να χτυπήσουν τον Πάνο Καμμένο και χτυπούν εμένα. Είναι πλαστή η απόδειξη που παρουσιάζει η εφημερίδα, και κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο, να με ρωτήσει», δήλωσε σήμερα το πρωί στον Βήμα FM 99,5 ο κ. Χήτος και πρόσθεσε:«Καλώ τον διοικητή της Υπηρεσίας, κ. Μπίκα να δώσει απαντήσεις». Με δηλώσεις του και στον ΣΚΑΙ, ο κ. Χήτος υποστήριξε πως «είχε αντιπαλότητα με την ΕΥΠ εδώ και πολλά χρόνια».

Όπως είπε, η μοναδική φορά που επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΥΠ ήταν για να δοθούν διευκρινίσεις για δημοσίευμα της εφημερίδας όπου εργαζόταν τότε.

Ψευδές χαρακτηρίζουν το δημοσίευμα και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
Πλαστή είναι σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, η απόδειξη χρηματικής αμοιβής που παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» για τον υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Χήτο .

Διαψεύδει η ΕΥΠ
Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΥΠ αναφέρεται: «η χρηματική απόδειξη στην οποία αναφέρεται το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, με τίτλο “Έμμισθος της EΥΠ υποψήφιος Βουλευτής» και κατά την οποία η ΕΥΠ φέρεται να έχει δώσει 30.000 ευρώ στο δημοσιογράφο κ. Βασίλειο Χήτο, είναι καθ’ ολοκληρία πλαστή και κατασκευασμένη. Συνακόλουθα δε, το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας διαψεύδεται στο σύνολό του με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο».

Ανακοίνωση του «Ελεύθερου Τύπου»
Με ανακοίνωσή του ο “ΕΤ” επιμένει στην αποκάλυψη και καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να εξετάσουν την αυθεντικότητα τους εγγράφου

“Ο Ελεύθερος Τύπος δημοσίευσε σήμερα έγγραφο της ΕΥΠ με σφραγίδες και υπογραφές. Οι εμπλεκόμενοι ισχυρίζονται ότι το έγγραφο είναι πλαστό. Εμείς απαντούμε ότι η Δικαιοσύνη και η επιστήμη έχουν απεριόριστες δυνατότητες να εξετάσουν την αυθεντικότητα του εγγράφου. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού”

«Ελεύθερος Τύπος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου