ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τι λένε στον Τσοχατζόπουλο οι φυλακισμένοι;

Μοιραστείτε το στο facebook




Τι φωνάζουν οι συγκρατούμενοι του στον Άκη Τσοχατζόπουλου; Πως περνά μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος;..
 
Με φωνές και συνθήματα όπως φέρε πίσω τα κλεμμένα, υποδέχονται τον προφυλακισμένο Άκη Τσοχατζόπουλο και τους άλλους συγκατηγορουμένους του οι φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό, κατά τη διάρκεια του προαυλισμού τους. 
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος που σύμφωνα με τις πληροφορίες τις οποίες δημοσιεύει η εφημερίδα «Εθνος» διατηρεί την ψυχραιμία του, έχει γίνει αποδέκτης μαζικών αποδοκιμασιών που ακούγονται από τα παράθυρα άλλων πτερύγων που βλέπει στο προαύλιο κατά τη διάρκεια των ημερήσιων περιπάτων του στις φυλακές του Κορυδαλλού. 
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος περιγράφεται από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ως «παγωμένος» και «καταβεβλημένος» καθώς βρέθηκε μάλλον χωρίς να το πιστεύει προφυλακισμένος στο κελί 2 της 6ης πτέρυγας στον Κορυδαλλό. Ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την πρώτη εβδομάδα της κράτησής του δέχθηκε επανειλημμένα τις επισκέψεις των συνηγόρων του, ενώ η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη βρέθηκε στο πλευρό του τουλάχιστον δύο φορές. 
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος τρώει κανονικά το συσσίτιο των φυλακών του Κορυδαλλού, ψωνίζει από την καντίνα και καθημερινά παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές που αναφέρονται στο «Ακης gate». Επίσης, αρκετή ώρα, μιλά από το καρτοτηλέφωνο της πτέρυγας και μελετά με τις ώρες την ογκώδη δικογραφία. 
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δέχθηκε επίσης επισκέψεις και από άλλα μέλη της οικογένειάς του ενώ έχει ζητήσει και γραφική ύλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου