ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

«Ειμαι παράξενο ζώο» «Είσαι... ιπποπόταμος»

Μοιραστείτε το στο facebook
«Είμαι ένα παράξενο ζώο» δήλωσε σε γαλλικό κανάλι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, τον οποίο πάντως.. ένας πολίτης στη Βουλιαγμένη (αγνοώντας αυτόν τον αυτοπροσδιορισμό) φέρεται να αποκάλεσε «ιπποπόταμο»!

Μιλώντας στο γαλλικό Arte, ο κ. Πάγκαλος εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζουμε στην Ελλάδα, επιλέγοντας ένα κόμμα, αλλά και ένα πρόσωπο που θέλουμε να εκλεγεί, τοποθετώντας έναν σταυρό δίπλα στο όνομά του. «Αυτός ο σταυρός προτίμησης συνήθως “πωλείται”. Οχι από όλους. “Πωλείται” με μία θέση στο Δημόσιο» παραδέχτηκε, διασύροντας για άλλη μια φορά τη χώρα στο εξωτερικό. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν αυτό το σύστημα υπάρχει ακόμα -αφού πρώτα ο κ. Πάγκαλος είχε πει ότι «αυτό το σύστημα είναι καιρός να το καταργήσουμε», αλλά και ότι «κανείς δεν τόλμησε να το αλλάξει»- απάντησε θετικά, σημειώνοντας ότι ο ίδιος εκλεγόταν με αυτό επί 30 χρόνια. «Επειδή διορίζατε κόσμο;» τον ρώτησε, για να... εξαιρέσει -αλίμονο- τον εαυτό του. «Οχι, εγώ είμαι ένα παράξενο ζώο. Είμαι το αντίθετο, ποτέ δεν έκανα ρουσφέτι, ποτέ δεν είχα πελατεία» είπε, αφήνοντας τον δημοσιογράφο και το κοινό να αναρωτιούνται τι είδους... ζώο είναι.

Την απάντηση φέρεται να έδωσε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και κάποιες μέρες... νωρίτερα λουόμενος στη Λίμνη Βουλιαγμένης, που φαίνεται ότι «γιούχαρε» τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, αποκαλώντας τον «ιπποπόταμο». Αφού πλήρωσε αυτή τη φορά το αντίτιμο του εισιτηρίου του -σε αντίθεση με προηγούμενη επίσκεψή του-, λίγο μετά τις εννιάμισι το πρωί ο κ. Πάγκαλος κατευθύνθηκε προς τις ξαπλώστρες. Βγάζοντας όμως το μπουρνούζι του για να βουτήξει, τον αποδοκίμασε φραστικά έτερος λουόμενος. «Σήκω και φύγε από εδώ, η λίμνη δεν είναι για ιπποπόταμους» φέρεται να του είπε, με τον αντιπρόεδρο να τον ρωτάει αν είπε εκείνον ιπποπόταμο και εκείνον να απαντά «ναι, ρε, εσένα είπα, να σηκωθείς να φύγεις από εδώ». Ετσι κι έγινε, καθώς, σύμφωνα με το vimaonline.gr που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Πάγκαλος μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε· όπως κάνει και από την πολιτική, αφού έχει δηλώσει ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Αντίθετα, θα επιδοθεί στη... συγγραφή, για να αποδείξει ξανά πόσο «διεφθαρμένοι» είναι οι Ελληνες και πώς «μαζί τα φάγαμε».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου