ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ο Καιρός: Πέφτει σήμερα η θερμοκρασία – Έρχεται σκόνη από την Αφρική

Μοιραστείτε το στο facebook






Μικρή πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε σήμερα ενώ σύμφωνα με την ΕΜΥ οι συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Σήμερα..
Κυριακή των Βαΐων αναμένουμε τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και το βράδυ στο ανατολικό Αιγαίο. Δυτικοί ανεμοι μέχρι 7 μποφόρ στα δυτικά και νότια πελάγη. Πτώση θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές
 
Αναλυτικά:


Στην Μακεδονία και την Θράκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και βαθμιαία δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στις βορειότερες και βαθμιαία και στις νοτιότερες περιοχές. Τα φαινόμενα το μεσημέρι-απόγευμα θα είναι έντονα, αργά το βράδυ όμως θα εξασθενήσουν. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου στην Ηπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες
Άνεμοι δυτικοί στα βόρεια 3 με 5 και στα νότια 4 με 6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
 
Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αρχικά θα έχουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Κρήτη.
Άνεμοι: δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.


Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν αλλά δεν αναμένονται βροχές. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί, νοτιοδυτικοί με ένταση από 3 έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.


Και τέλος στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά σχεδόν αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: ασθενείς, βαθμιαία δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 4 και το βράδυ βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.   Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου