ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Δύο νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα σε Φλώρινα και Κοζάνη παραμονή και ανήμερα του Πάσχα...

Μοιραστείτε το στο facebook




Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος ήταν το αποτέλεσμα της τρελής πορείας του ΙΧ αυτοκινήτου μάρκας Hyundai coupe (φωτο) στο τροχαίο.. που έγινε λίγο πριν την Ανάσταση στις 11:50 το βράδυ του Μ.Σαββάτου.

Το περιστατικό έγινε όταν με μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητο, κινούμενου στην παλιά Εθνική οδό Πτολεμαΐδας-Κοζάνης (3χιλιομετρο) διέγραψε μια τρελή πορεία και μετα απο εκτροπή του προς το αριστερό της οδού, κατέληξε 200 μέτρα μακριά σε χωράφι μακριά του δρόμου της πορείας του. Κατά την τρελή πορεία το όχημα έπεσε πάνω σε κολόνες φωτισμού τις οποίες και κατάστρεψε κόβοντας τες σαν χαρτί. Νεκρός ανασύρθηκε ο συνοδηγός Κ.Κ. 25 ετών κάτοικος ένα ζωή Πτολεμαΐδας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου Γ.Π. 31ετων μεταφέρθηκε αρχικά με το ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και μετα λόγω του σοβαρού του περιστατικού, στο Παπανικολάου νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τους γιατρούς της εντατικής (του Παπανικολάου νοσοκομείου) αν και σοβαρά δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. Από τον οδηγό πάρθηκε αίμα για έλεγχο μέθης ενώ από το συνοδηγό αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας.

Νεκρή 74χρονη στην Φλώρινα
Ένα δυσάρεστο παιχνίδι επιφύλαξε η μοίρα ανήμερα του Πάσχα, για μια 74χρονη γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Π.Ε. Φλώρινας.

Πιο συγκεκριμένα, στην επαρχιακή οδό Αγίων Αναργύρων-Βαλτόνερων, στη 1.40 το μεσημέρι, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Φλώρινας.

ΠΗΓΗ Star-Fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου