ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Χάθηκαν τα στοιχεία για τον φίλο του Παπακωνσταντίνου από την Κοζάνη…

Μοιραστείτε το στο facebook


Σε μια περίεργη υπόθεση συγκάλυψης, με ενδεχόμενες πολιτικές παρεμβάσεις που οδήγησαν στην καρατόμηση τριών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ, φαίνεται ότι εμπλέκεται η διεύθυνση του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στη Δυτική Μακεδονία..
Σε μία πρωτοφανή κίνηση, εντός της Μεγάλης Εβδομάδας και λίγες ώρες προτού προκηρυχθούν εκλογές, με υπουργική απόφαση που φέρει την υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου,μετακινήθηκαν δύο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Δυτικής Μακεδονίας.
Ο ουσιαστικός λόγος για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπάλληλοι μπήκαν «στο ψυγείο» είναι επειδή βρίσκονταν επί τα ίχνη σκανδαλώδους υπόθεσης, όπως λέγεται, με πρωταγωνιστή πασίγνωστο επιχειρηματία της βόρειας Ελλάδας. 
Πρόκειται για τον Θανάση Πάπιστα, ο οποίος διατηρεί 40 καταστήματα εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στη Μακεδονία. Το όνομα του κ. Πάπιστα έγινε γνωστό το 2008, όταν προέκυψε το θέμα της Μονής Βατοπαιδίου, καθώς φαινόταν αναμεμειγμένος στις διαβόητες αγοραπωλησίες. Δύο εταιρίες με τη συμμετοχή του κ. Πάπιστα (η ΑΝΘΕΜΙΑΣ και η ΠΑΠΙΣΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ) είχαν αγοράσει τα 64 οικόπεδα του Δημοσίου, από τα οποία ξεκίνησε το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου...
Περισσότερα ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου