ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Περάστε κόσμε, το ΠΑΣΟΚ προσλαμβάνει!

Μοιραστείτε το στο facebook





Νέες προσλήψεις στο παρά πέντε των εθνικών εκλογών φέρνει στο φως το protothema.gr μετά τις αποκαλύψεις της

περασμένης εβδομάδας για το θέμα των ΕΛΤΑ και της ΕΛΣΤΑΤ που οδήγησαν σε σφοδρή επίθεση από τη μεριά της ΝΔ.
Πιο συγκεκριμένα, το δρόμο για 6.000 νέες προσλήψεις άνοιξε με εγκύκλιο της λίγο πριν αποχωρήσει από το υπουργείο Εσωτερικών η Φώφη Γεννηματά. Προσλήψεις που αφορούν σε προσωπικό καθαριότητας, ύδρευσης και αποχέτευσης στους Δήμους της χώρας. Η εν λόγω απόφαση έχει μάλιστα ήδη περάσει σε ΦΕΚ άρα μέσα στην προεκλογική περίοδο θα γίνουν οι τοποθετήσεις και σαφώς δημιουργεί ερωτηματικά ως προς τη χρονική της συγκυρία και δεδομένου του ρόλου της κ. Γεννηματά στο ΠΑΣΟΚ και την προεκλογική του καμπάνια.

Την ίδια ώρα, σε προσλήψεις 680 εποχικών υπαλλήλων σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και κυρίως στο κέντρο της Αθήνας (όπου ενδεχομένως θα πολιτευτεί) πηγαίνει ο Γιώργος Γερουλάνος. Από αυτούς 450 θα είναι φύλακες, 140 νυχτοφύλακες και 90 καθαριστές. πρόκειται για προσλήψεις που αφορούν στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο (που βρίσκεται στην Α΄Αθήνας παρεμπιπτόντως), το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (επίσης στην ίδια εκλογική περιοχή), το Νομισματικό Μουσείο στο κέντρο της Αθήνας κ.ά.
Σήμερα, στο μεταξύ, ο υπεύθυνος του Τομέα Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ,Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή τον επικείμενο άμεσο διορισμό των μελών του Δ.Σ. του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) και την τοποθέτηση Γενικών Διευθυντών στον Α.Δ.Μ.Η.Ε. (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχόμαστε και ελπίζουμε, ότι όσα ατύπως πληροφορούμαστε περί διορισμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και των τοποθετήσεων Γενικών Διευθυντών στον Α.Δ.Μ.Η.Ε. (και μάλιστα εντός των επομένων ωρών) από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, να παραμείνουν στα όρια της φημολογίας.
Αν η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, λίγες μέρες πριν τις εκλογές με δικές της ως επί το πλείστον αναξιοκρατικές αλλά και κομματικές επιλογές, θελήσει να εγκλωβίσει την επόμενη κυβέρνηση, ας γνωρίζει ότι πλανάται πλάνην οικτρά.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα δεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και βέβαια δεν θα αποδεχθεί ανάλογες αποφάσεις ούτε τώρα και βέβαια ούτε έπειτα από τις εκλογές, ως τετελεσμένα γεγονότα. Ας είναι αυτό γνωστό, τόσο σ’ εκείνους που τους διορίζουν και τους τοποθετούν, όσο και σ’ αυτούς που αποδέχονται τον διορισμό ή την τοποθέτησή τους».


1 σχόλιο:

  1. τα του Βοριδη τα ξεχασες...


    αετε μη νομιζεις οτι ο κοσμος τρωει κουτοχορτο...

    μην προσπαθεις να κερδισεις την ευνοια του κομματος σου

    την εχετε χασει εδω και καιρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή