ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

“Χριστός Ανέστη”; Η Μέρκελ συμφώνησε;

Μοιραστείτε το στο facebook


Κάπου διάβασα ότι η Ντόρα δήλωσε πως αν η διαφορά ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη μετά τις εκλογές θα στηρίξει κυβέρνηση … Σαμαρά; Καταρχήν, της είπε κανείς ότι θα είναι στη νέα Βουλή; Μάσησε ο Επίτιμος..
φίλα δάφνης και άρχισε τις προφητείες; Κυκλοφορεί κανένα καλό “κρητικό”; Ή καλεί τίποτα αφελείς δεξιούς να την ψηφίσουν για να ψηφίσει μετά αυτή Σαμαρά. Να ψηφίσουν μόνοι τους απευθείας Σαμαρά δεν μπορούν; Μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζουν τα κόμματα στο κλείσιμο των ψηφοδελτίων, οπότε προκειμένου να μην εμφανιστούν κολοβές λίστες ψάχνουν για “συμπληρώματα”. Παίρνουν τηλέφωνα, στέλνουν στελέχη να παρακαλάνε όποιον γνωστό βρίσκουν στο δρόμο, παίρνοντας συνήθως την απάντηση: “δεν έχω μία, τσοντάρετε οικονομικά και δέχομαι”!. Τσάμπα κουράζονται. Θα μπορούσαν με αγγελίες στις εφημερίδες να λύσουν το πρόβλημα: Κόμμα ψάχνει υποψηφίους για ψηφοδέλτιο χωρίς ωράριο εργασίας, χωρίς μισθό. Προσφέρονται όμως σοβαρά μπόνους. Γιαούρτωμα, κράξιμο… Τι έλεγε ο Σαμαράς τις προάλλες; Μόλις πάει να ανεβεί λίγο η Αριστερά, αμέσως διασπάται; Ούτε στις μονοεδρικές δεν μπορούν να τα βρουν πληροφορούμαι. 
 Ο …”Ανεξάρτητος Έλληνας”, επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Κακοήθειες ότι δήθεν πήγε να τον ευχαριστήσει για τη μεσολάβησή του στη …μεταγραφή ΓιαννάκηΓιατί διαμαρτύρεται η συντρόφισσα Αλέκα ότι τα κανάλια κρύβουν τις θέσεις του ΚΚΕ; Κανονικά έπρεπε να τους πει ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εγώ πάλι τα καταγγέλλω για προνομιακή μεταχείριση του ΚΚΕ.

Σταθερά αντιμνημονιακός πάντως αυτός ο Δ. Σταμάτης της Αιτωλοακαρνανίας. Το Νοέμβριο του 2009, αμέσως μετά την εκλογή Σαμαρά απειλούσε να ανεξαρτητοποιηθεί από τη ΝΔ επειδή δεν τον έβαλαν στην οικονομική επιτροπή της Βουλής.

Σχεδόν 30% ανέβηκαν οι τράπεζες την Τρίτη! Οι μυημένοι θα έβγαλαν τα έξοδα της χρονιάς!

Η Φώφη …εξομολογήθηκε ότι πρέπει να ψηφίσουμε τον Βενιζέλο επειδή είναι …αποτελεσματικός! Είσαι καλά Φώφη μου; Από πέρσι τον Ιούνιο προσπαθεί να βάλει πάτο σ’ εκείνο το έρμο βαρέλι και ακόμα να το καταφέρουμε!

Αν ρωτάω, αν αυτό που έκανε ο Βενιζέλος με τον σύζυγο της …Σελήνης, το είχε κάνει Υπουργός της Ν.Δ., πόσα πάνελς θα έκαναν τα κανάλια;

Δημοσκοπήσεις μέχρι τις 20 Απριλίου. Μετά θα πάρουν σειρά οι ανεπίσημοι κουτσομπόληδες!

Ο Κύρτσος πρώτος στο Επικρατείας και Εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ! Που είσαι νιότη που έλεγες πως θα γινόσουν….ηχείο του Καρατζαφέρη! Εκείνο το στρουμπουλό ο Αιβαλιώτης θα στενοχωρήθηκε πάντως…

Η ΔΗΜΑΡ έκανε εκλογική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν 37 άτομα! Μέχρι να συζητήσουν και να συμφωνήσουν θα έχουν ….τελειώσει οι εκλογές!

Η κεφαλαιοποίηση της Apple έφτασε στα 600 δις δολάρια! Μήπως να μας κάνουν κάποια πρόταση να ..αγοράσουν το χρέος μας;
Θα γίνει χαμός στο αθλητικό της ΝΔ. Μανόλο, Αννα Καραμανλή και η νέα μεταγραφή! Θα στείλω τον Μικρό Οδυσσέα για διαιτητή!

Τον φουκαρά τον Παπακωνσταντίνου μας έκανε να δακρύσουμε! Βούρκωσε ο λαός όταν τον άκουσε να λέει ότι δεν τολμάει να βγεί έξω με τη γυναίκα του για να πιεί καφέ! Περνάει μεγάλο δράμα ο άνθρωπος! Μεγαλύτερο από τον κοσμάκη που τον έφερε σε σημείο να μην μπορεί να ταΐσει τα παιδιά του. Μεγαλύτερο δράμα από τους ανέργους, από τους νοικοκυραίους που τους κατάντησε ζητιάνους,
Δεν μπορεί να πιεί καφέ με τη γυναίκα του! Τι μας λέτε κ. Παπακωνσταντίνου; Εσάς τον γίγαντα της πολιτικής που καταφέρατε όλα τα παραπάνω; Κανονικά θα έπρεπε να σας δοξάζουν, να σας χειροκροτάνε και να σας κερνάνε τον καφέ!

Ώστε συνελήφθη ο Ακης…Τι κίνητρο να ασχοληθείς πια με την πολιτική; Σκέτη θλίψη….

Χριστός Ανέστη; Η Μέρκελ συμφώνησε;

Όφις Ιοβόλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου