ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Δήλωση του Τιμολέων Κοψαχείλη Υποψ. Βουλευτή Ν.Δ Γρεβενών, για την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της Ν. Δ.

Μοιραστείτε το στο facebook




Χθες στο Ζάππειο ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αποτυπώθηκε η ξεκάθαρη πεποίθηση του ίδιου του.. Προέδρου αλλά και όλων εμάς που αγωνιζόμαστε για την αυτοδυναμία της ΝέαςΔημοκρατίας, ότι η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να τα καταφέρει.

Τα όσα εξήγγειλε χθες ο Πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς δεν αποτελούν, σε καμιά απολύτως περίπτωση, ευχολόγια και υποσχέσεις προεκλογικές. Ο Ελληνικός λαός γνωρίζει ότι, η Νέα Δημοκρατία, από την πρώτη στιγμή, επέλεξε το δρόμο της υπευθυνότητας και της καθαρής σχέσης με τους πολίτες. Εάν είχαν εισακουστεί οι προτάσεις του Ζαππείου 1 και 2 η χώρα δεν θα βρισκόταν σήμερα σ’ αυτή τη δύσκολη θέση.

Το οικονομικό πρόγραμμα με τις συγκεκριμένες προτάσεις, τα προτεινόμενα ισοδύναμα μέτρα έχουν ως στόχο την ανάπτυξη, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία της κρατικής και δημοσιάς διοίκησης. Το μόνο που απαιτείτε για την υλοποίησή τους, είναι η πολιτική βούληση και ο σωστός σχεδιασμός, κάτι που διαθέτει σήμερα η Νέα Δημοκρατία.

Το Ζάππειο αποτελεί μια κοινωνική συμφωνία ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τους πολίτες, μια συμφωνία που θα μας επιτρέψει να τα αλλάξουμε όλα και να δώσουμε το εναρκτήριο λάκτισμα της επανεκκίνησης. Αυτός είναι και ο λόγος που συμμετέχω σ’ αυτή τη μεγάλη μάχη για τη χώρα και τον τόπο μας δίπλα στον Πρόεδρο, και δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις. Έχουμε μόνο μια πίστη, που μας ενώνει και μας κάνει κάθε μέρα και πιο ισχυρούς, την πίστη ότι, η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου