ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Όλοι χώρεσαν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ..

Μοιραστείτε το στο facebook






Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις και πρωτίστως χωρίς αποκλεισμούς ανακοινώθηκαν χθες τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στην συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου...


Η σύνθεση των ψηφοδελτίων υπαγορεύτηκε από τη λογική του Βαγγέλη Βενιζέλου, όπως ο ίδιος την περιέγραψε: «Να συσπειρώσω την παράταξη. Και θα το κάνω με όσα μέσα διαθέτω ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να κινητοποιήσω χωρίς καμία εξαίρεση όλες τις δυνάμεις του Κινήματος και ευρύτερα της παράταξης».
Ως εκ τούτου στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν τα ονόματα των Γιάννη Ραγκούση και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι θα διεκδικήσουν έδρα στη Β' Αθηνών και στην Αττική, αντίστοιχα. Κύκλοι προσκείμενοι στον κ. Βενιζέλο σχολίαζανότι θέλει να δώσει σε όλα τα στελέχη, που έχουν παίξει ενεργό ρόλο τα προηγούμενα χρόνια, τη δυνατότητα να κριθούν από τον ελληνικό λαό, ο καθένας με βάση το επίπεδο του ρόλου και της ευθύνης του.
Επίσης, επανέρχονται η Μιλένα Αποστολάκη στη Β' Αθηνών, αλλά και ο Χρίστος Βερελής στην Αιτωλοακαρνανία, παρότι το 2009 δεν είχε ενταχθεί στα ψηφοδέλτια.
Δύο παλαιοί βουλευτές, ο Δημήτρης Ρέππας και η Ροδούλα Ζήση, «μετακομίζουν» εκλογικά: ο πρώτος από την Αρκαδία στη Β' Αθηνών και η δεύτερη από τη Μαγνησία επίσης στη Β' Αθηνών.
ΑΘΛΗΤΕΣ. Στα νέα ψηφοδέλτια υπάρχει και αυτή τη φορά συμμετοχή παλαιών αθλητών. Στην Α' Θεσσαλονίκης, θα είναι υποψήφιος ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Γούναρης , στη Β' Αθηνών θα κατέβει η ολυμπιονίκης Αννα Βερούλη και στα Τρίκαλα βάζει υποψηφιότητα ο πρώην μπασκετμπολίστας Κώστας Παταβούκας.
Επίσης, από τον χώρο των ΜΜΕ θα είναι υποψήφιοι ο Αντώνης Λιάρος, δημοσιογράφος-παρουσιαστής του Mega (Υπόλοιπο Αττικής), και ο Διονύσης Μποτώνης, δημοσιογράφος της ΝΕΤ (Ζάκυνθος).
Να σημειωθεί ότι δεν θα είναι υποψήφιοι οι βουλευτές Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος και Ελενα Παναρίτη. Ο μεν πρώτος έχει δηλώσει εγκαίρως ότι δεν θα διεκδικήσει βουλευτική έδρα, ενώ στην κ. Παναρίτη προτάθηκε η Αρκαδία αλλά εκείνη αντέτεινε να ενταχθεί στο Επικρατείας σε μη εκλόγιμη θέση.
Σε σχέση με τα κενά, κύκλοι του ΠΑΣΟΚ έλεγαν ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα επιδιωχθει να στρατευθούν και άλλες δυνάμεις και να συμπαραταχθούν προσωπικότητες σε όλες τις τοπικές κοινωνίες.
Σύμφωνα με την Ιπποκράτους, η ανανέωση υπερβαίνει το 60%, ενώ είναι εντυπωσιακή η συμμετοχή υποψηφίων ηλικίας κάτω των 40 ετών.
Ο ΝΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ. Στην Α' Θεσσαλονίκης και στο Ηράκλειο της Κρήτης αποφάσισε να είναι υποψήφιος βουλευτής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος. Ωστόσο δεν προτίθεται να αλλάξει εκλογική περιφέρεια - η υποψηφιότητά του στην Κρήτη είναι καθαρά συμβολική, για να αναδείξει τους διαχρονικούς δεσμούς που έχει το ΠΑΣΟΚ με το «πράσινο» νησί.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπανδρέου επιστρέφει - κοινή συναινέσει - στην Αχαΐα, που ήταν η πρώτη του εκλογική περιφέρεια, όταν το 1981 αποφάσισε να πολιτευτεί για πρώτη φορά με το ΠΑΣΟΚ

Δείτε τα ονόματα ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. ναι στου πασοκ χωρεσαν ολοι...

    τι να πει και ο Σαμαρας που τους πηρε ολους πισω...

    στηριξαν δεν στηριξαν τις επιλογες του ολοι χωρανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή