ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Μιλάει και ο ΛΑγΟΣ των υποβρυχίων

Μοιραστείτε το στο facebook




«Δεν ήταν μόνο ο Ακης στο κόλπο του “υποβρυχίου“. Ήταν όλοι στο ΚΥΣΕΑ που ψήφισαν αυτότο αναίσχυντο κείμενο. Πρέπει λοιπόν το νυστέρι να φτάσει σε.. βάθος», αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Πρόκειται για μια ακόμα επίδειξη θράσους από τον αρχηγό του διαλυόμενου ΛΑΟΣ του οποίου την στάση για τα αμαρτωλά υποβρύχια αποκάλυψε κατ΄επανάληψη ο υπουργός που αρνήθηκε επίμονα να παραλάβει τα υποβρύχια που έγερναν, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Υπενθυμίζουμε:

Το άδειασμα από τον Μεϊμαράκη
Στη Βουλή, τον Απρίλιο του 2011, όταν συζητήθηκε το σκάνδαλο των υποβρυχίων, έκανε λόγο για «πλακάκια» μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και αποχώρησε λέγοντας ότι τάχα δεν συμμετέχει ο ίδιος σε «συμπαιγνίες».

Του απάντησε τότε ο πρώην Υπουργός Άμυνας επί ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης αποκαλύπτοντας ότι σε συνομιλία που είχε μαζί του ο ίδιος Πρόεδρος του ΛΑΟΣ του ζήτησε να παραλάβει τα υποβρύχια. «Στο όνομα του λαϊκισμού ξεχνά ο κ. Καρατζαφέρης ότι βουλευτές του ΛΑΟΣ μου κατέθεταν ερωτήσεις, γιατί δεν παρέλαβα τα υποβρύχια… και να παραγγείλω και τορπίλες» είπε ο κ. Μειμαράκης και πρόσθεσε:

«Ο κ. Καρατζαφέρης ήρθε στο πεντάγωνο ως αρχηγός κόμματος και μου είπε να παραλάβω τα υποβρύχια»…

Πρέπει να διερευνηθεί και η περίοδος Παπαντωνίου και η περίοδος Βενιζέλου και ο ρόλοςΚαρατζαφέρη, δήλωσε τότε στο Real FM ο Βαγγέλης ΜεΪμαράκης, αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. Δεν γίνεται οι νονοί και τα λαμόγια να κυριαρχούν και οι έντιμοι ναμη τους αντιμετωπίζουν, πρόσθεσε αναφερόμενος στην αποκάλυψη από τον ίδιο για τις πιέσεις που του ασκούντο να παραλάβει τα υποβρύχια που έγερναν.

Για τον ρόλο του κ. Καρατζαφέρη είπε: Σε ερώτηση που μου κατέθεσε ο ΛΑΟΣ, όταν ήμουν Υπουργός λέει ότι «όπως λέει η Γερμανική πλευρά τα υποβρύχια εξετάστηκαν στη Μαύρη Θάλασσα κρίθηκαν αξιόπλοα. Πότε θα προχωρήσετε στην παραλαβή;» Αυτό και μόνο δείχνει ότι μεταφέρουν τη γερμανική άποψη την οποία ξέρουν εκ των προτέρων. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Δεν μπορεί πρόεδρος κόμματος τόσο μικρού ποσοστού να έχει αυτή τη δυσανάλογη μεταχείριση, να λέει ότι θέλει και μετά να χαζογελάμε. Τελείωσε αυτό, είπε ακόμα ο κ. Μεϊμαράκης και πρόσθεσε:Συμβάλλει στη διερεύνηση της αλήθειας η αποχώρηση του κ. Καρατζαφέρη; Πότε έχει δίκιο ο κ. Καρατζαφέρης, όταν έκανε κριτική στη Ν.Δ., γιατί αποχώρησε ή τώρα που υποκριτικά ό ίδιος αποχωρεί; Το κάνει γιατί έχει υιοθετήσει πλήρως την άποψη των Γερμανών και γιατί όπως ψήφισε το Μνημόνιο ψήφισε και τη σύμβαση παραλαβής. Ο άνθρωπος προσπαθεί να ψαρέψει πολιτικά σε θολά νερά, ανήθικα και χωρίς επιχειρήματα.

Ούτε παρήγγειλα, ούτε παρέλαβα. Όταν αρνήθηκα να παραλάβω, δημιουργήθηκε μείζον θέμα. Για πρώτη φορά αρνήθηκε μια μικρή χώρα απέναντι στην παντοδύναμη Γερμανία και της τρίβει τα υποβρύχια στα μούτρα. Αν έγινε το θέμα γνωστό, έγινε γιατί αρνηθήκαμε να παραλάβουμε, είπε ο κ. Μεϊμαράκης

Όπως είναι γνωστό, η Νέα Δημοκρατία ήδη από το 1998 ως αξιωματική αντιπολίτευση κατήγγειλε τη σκανδαλώδη προσπάθεια του Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως και τη σύμβαση που υπογράφηκε.

Καυγάς Μεϊμαράκη – Κοραντή
Τότε σημειώθηκε και το εξής επεισόδιο. Ο Βαγγέλης Μειμαράκης μπαίνοντας στην αίθουσα που συνεδρίαζε η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, άκουσε τον Βουλευτή του ΛΑΟΣ να του λέει «Καλημέρα».
Ε, τι ήθελε και άνοιγε το στόμα του ο Κοραντής…

Το τι επακολούθησε, δεν περιγράφεται.

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης ξεκίνησε λέγοντας «τολμάς και μου λες «Καλημέρα»; Και όταν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ επιχείρησε για δεύτερη φορά να μιλήσει στον κ. Μεϊμαράκη, ο πρώην υπουργός τον…στόλισε με όλα τα κοσμητικά επίθετα που γνώριζε στα Ελληνικά και στα…Γαλλικά. !!!
Προφανώς το «πέναλτι» του Καρατζαφέρη να αφήσει υπονοούμενα για εμπλοκή του Μειμαράκη στα υποβρύχια θα επιφέρει και άλλα πολλά «γκολ» εις βάρος του κόμματός του…
Άλλωστε όλα εδώ πληρώνονται…

Σύμφωνα τέλος με πληροφορίες ο ΛΑΟΣ, ως απάντηση στο επεισόδιο Μεϊμαράκη – Κοραντή, δεν θα συμμετάσχει στην προκαταρκτική επιτροπή για τα υποβρύχια.

Ο Καρατζαφέρης ξέρει από… «γαλλικά»!
«Είναι ηθικά αδιανόητο για τη Δημοκρατία μας αρχηγός κόμματος να διορίζει στη Βουλή, στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, τον Διοικητή των Μυστικών Υπηρεσιών της χώρας, και μάλιστα αμέσως μετά τη θητεία του. Και αυτό διότι δημιουργείται η εντύπωση ότι επιχειρεί να εκμεταλλευτεί, με τις γνωστές μεθόδους του, τη θητεία του Διοικητή, αφήνοντας υπονοούμενα –που όπως έχει στην πράξη κατ’ επανάληψη αποδειχθεί- δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Ο κύριος Καρατζαφέρης κάτι γνωρίζει από… «Γαλλικά»! Μήπως πρέπει να τον ρωτήσει ο εν λόγω βουλευτής;»

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου