ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Παπαρήγα: “Ψευδεπίγραφο το «μέτωπο» των αντιμνημονιακών δυνάμεων”

Μοιραστείτε το στο facebook




Την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 6ης Μαΐου ζήτησε από τους πολίτες η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, καλώντας τους παράλληλα να μην «παραπλανηθούν».. από τις λεγόμενες αντιμνημονιακές δυνάμεις.
Οι εκλογές μπορεί να ωθήσουν σε θετικές εξελίξεις, αλλά ταυτόχρονα μπορεί και να οδηγήσουν σε ένα «νέο χαντάκωμα» του λαού, προειδοποίησε η κ. Παπαρήγα, κάτι που, όπως είπε, μπορεί να συμβεί αν τα φτωχά λαϊκά στρώματα παρασυρθούν από την «πολυχρωμία» του «ψευδεπίγραφου μετώπου των αντιμνημονιακών δυνάμεων».

«Τι θα προκύψει π.χ. αν έχουμε μια κυβέρνηση των λεγόμενων αντιμνημονιακών δυνάμεων μετη συμμετοχή ή όχι του ΠΑΣΟΚ ή με τη συμμετοχή ή όχι της ΝΔ; Λένε ότι θα διαπραγματευτούνμέσα στην ΕΕ, διακηρύσσοντας ότι, όλες οι δυνάμεις το λένε αυτό, θέλουν την Ελλάδα ναπαραμείνει ενσωματωμένη στην ΕΕ. Και μόνο που διακηρύσσουν αυτό το στόχο κάνουν τηδιαπραγμάτευση ένα κενό χαρτί», παρατήρησε η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
Υποστήριξε ακόμη ότι η ύπαρξη πολλών κομμάτων δεν συνιστά μόνο ένα «δίχτυ προστασίαςτου συστήματος», αλλά συνιστά και το κανάλι μέσα από το οποίο η άρχουσα τάξη της χώρας θα δοκιμάσει την αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού, δηλαδή την αλλαγή της μόστρας, τη δημιουργία ακόμα και νέων κομμάτων, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε επίσης ότι η μόνη πολιτική δύναμη που είναι διατεθειμένη «να παλέψει και νακαταθέσει θυσίες για μια Ελλάδα που θα εξασφαλίσει την κοινωνική λαϊκή ευημερία» είναι το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου