ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Οι Ολλανδέζες δεν αφήνουν τους άντρες τους να πάνε στην Ουκρανία!

Μοιραστείτε το στο facebook


Μια διαφήμιση προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ της Ολλανδίας και της Ουκρανίας! Ο λόγος για ένα διαφημιστικό σποτ..
που προβλήθηκε ήδη σε τηλεοπτικά δίκτυα της Ολλανδίας, μεταξύ αυτών και στην κρατική τηλεόραση, και το οποίο προτρέπει τις Ολλανδέζες να μην επιτρέψουν στους άνδρες τους να ταξιδέψουν στην Ουκρανία για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου EURO 2012!


Στην πράξη πρόκειται για μια σειρά από διαφημιστικά σποτ που φέρονται να έχουν χρηματοδοτήσει γυναικείες οργανώσεις στην Ολλανδία και τα οποία παρουσιάζουν την Ουκρανία ως τη χώρα με τόσο … εντυπωσιακές γυναίκες που συνιστούν «απειλή» για τους άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας!

Στα σποτ παρελαύνουν στις οθόνες της τηλεόρασης δεκάδες «θεές» Ουκρανές και το μήνυμα προς τις … γυναίκες όλου του υπολοίπου κόσμου είναι σαφές: «Μην αφήσετε τους άνδρες σας να πάνε στην Ουκρανία γιατί οι ντόπιες θα τους ξελογιάσουν»!

Όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε σάλος και το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας έκανε λόγο για μια «ταπεινωτική διαφήμιση», ενώ και ο Ουκρανός πρέσβης στην Ολλανδία κάνει κινήσεις για να σταματήσει η προβολή της …

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου