ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Η βλακεία είναι ανίκητη και στο Facebook

Μοιραστείτε το στο facebook



Από τη στιγμή που ο Μπερλουσκόνι θα ξαναρχίσει τα περίφημα πάρτι, η κρίση βαίνει προς το τέλος της: «Τελευταία, με όσα έτυχαν, δεν οργάνωσα τέτοιου είδους γιορτές, αλλά εννοώ να..
ξαναρχίσω σύντομα» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός των Ιταλών λίγο πριν παρουσιαστεί στον ειδικό ανακριτή του Μιλάνου, αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι διέψευσε ότι στη βίλα του ‘Αρκορε διοργάνωνε πάρτι οργίων και… ξεκαθάρισε ότι τα καλλίγραμμα κορίτσια τα οποία προσκαλούσε δεν ήταν πόρνες ντυμένες καλόγριες όπως τον κατηγορούν και σε καμία περίπτωση δεν χρειάστηκε να πληρώσει κάποιο από αυτά για να κάνουν σεξ.

Απλά έγινε βούκινο το θέμα από όσους δεν προσκαλέστηκαν στα αθώα μασκέ πάρτι, καθώς δεν είχαν το ανάλογο επίπεδο.
Αίσθηση προκαλεί στο μεταξύ, ότι ένας στους δέκα άντρες φέρεται να προτιμά ένα νέο iPad από τη συντροφιά μιας νέας και σέξι φιλενάδας! Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από on line έρευνα διαδικτυακού καζίνο, με το10% όσων απάντησαν να προτιμούν την άκρως εντυπωσιακή οθόνη αφής του νέου iPad, από την προοπτική ερωτικής συνεύρεσης με μια νέα σύντροφο.
Δεν μας σοκάρει περισσότερο από το γεγονός ότι ένας στους δέκα θέλει Πρωθυπουργό το Βενιζέλο και ένας στους είκοσι ψηφίζει Καμμένο…

Και γιατί όχι; Έχετε δει ποτέ iPad να αγοράζει διακόσια ζευγάρια παπούτσια σε μια σεζόν;
Αφήστε που γλιτώνει κανείς την άδικη ταλαιπωρία, όπως ο Σύλβιο…

Στον αντίποδα, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών φαίνεται να αδιαφορεί για το gadget της Apple. Το 96% απάντησαν ότι προτιμούν έναν νέο άντρα στη ζωή τους, από το να χαλαλίσουν τα χρήματά τους για ένα iPad.
Δεν ετέθη σωστά η ερώτηση προς τις κυρίες, η οποία και θα έπρεπε να διατυπωθεί ως εξής: «προτιμάτε έναν νέο άντρα και ένα iPad ή έναν μεσήλικα με νεοκλασικό;»

Evelina Manna, μια από τις "γυναίκες" του Σίλβιο, ζηλιάρηδες...
Πάντως, το 71% ανδρών και γυναικών συμφώνησε ότι θα επέλεγε να επικοινωνήσει μέσω του FaceΤime (εφαρμογή βιντεοκλήσεων) με κάποιον πιθανό μελλοντικό σύντροφο, προτού συναντηθεί για πρώτη φορά μαζί του στην πραγματικότητα…
Αν κάποιος έχει διατελέσει Υπουργός, έχει «πρόσωπο» γιαουρτωμένο ή άνευ και άρα αποφεύγει αυτό το βήμα.
Συνελήφθη και ο καφετζής της Βουλής για χρέη στο Δημόσιο. Να τον πάνε στον Κορυδαλλό, που έχει και εκλεκτή πελατεία, να φτιάχνει τους βαρύ γλυκούς…

Στο δελτίο αποδοκιμασιών της εβδομάδας, υπάρχει ο Νάσος Αλευράς με το “γυμνασμένο” μαλλί, που τα«άκουσε» έξω από το κλειστό του Μίλωνα, αλλά την παράσταση έκλεψε μία κυρία που έκραξε τη Βίκυ Σταμάτη στην Ευελπίδων: «Βλαχάρα, τα έφαγες στα λούσα και μας κόβουν τις συντάξεις»…
Πρόκειται για ανυπόστατα ψεύδη και συκοφαντίες. Για να υπάρχει κίνηση στην αγορά, να τζιράρουν τα μαγαζιά αγόραζε η γυναίκα μετά μανίας. Αφήστε που ένα μέρος επέστρεφε στο Δημόσιο από το ΦΠΑ…

Κι άλλες γκρίνιες με τα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ: Για την υποψήφια κ. Αντωνάρου Ρούσσου, η οποία χρημάτισε επιστημονική συνεργάτιδα του Πάνου Καμμένου την περίοδο που ο ίδιος ήταν υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής, οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Χίο.

Ορισμένοι πάντως διατείνονται ότι έχει σχέση με την ανωτέρω φωτογραφία, οπότε παρακαλούμε να μας στείλουν κι άλλες για να κρίνουμε αντικειμενικά.
Με την πολιτική δεν χρειάζεται φυσικά να έχει σχέση, θα τα ρίξουμε όλα στο «έντιμο τρακ»…
Είπαμε καλό το διαδίκτυο και οι διαδικασίες του αλλά να μη βάζουμε και τους ορεσίβιους στα νησιά…
Από την άλλη τι είδους ανεξάρτητοι θα ήταν αν είχαν απαλλαγεί από «συστημικά προβλήματα», όπως η καταγωγή των υποψηφίων;
Όπου γης και πατρίς για τους Ανεξέλεγκτους Έλληνες…
Μήπως να το γυρίσουν σε «εξωραϊστικό» σύλλογο νωρίς, γιατί ως κόμμα μόνο εκτίθενται;

Όμως με πληροφορεί ο Strange, ένας ανεγκέφαλος εικοσάχρονος Αμερικανός από το Κεντάκι, έκλεψε (ρουφώντας με λάστιχο) βενζίνη από ένα περιπολικό της αστυνομίας, και στη συνέχεια ανέβασε γεμάτος περηφάνια, μια φωτογραφία της πράξης του στο Facebook. Μόλις είδαν την φωτογραφία οι αρχές, που καθόλου δεν διασκέδασαν με το περιστατικό, τον συνέλαβαν, και στη συνέχεια δικάστηκε, καταδικάστηκε, και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Μόλις αποφυλακίστηκε, το πρώτο πράγμα που έκανε είναι να μπει στο Facebook, και να ενημερώσει τους 380 «φίλους» του ότι βγήκε, και ότι είναι από τους ελάχιστους που φυλακίστηκαν εξαιτίας του κοινωνικού αυτού δικτύου.
Την είδε κάτι σαν «μαχητής» του κυβερνοχώρου δηλαδή!
Αστροπελέκι κανονικό.
Πάσα ομοιότητα με καταγραφείσες προσφάτως στο Antinews δραστηριότητες αδέσμευτων Ελλήνων στο facebook είναι ασφαλώς εντελώς συμπτωματική.

Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου