ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ναι, υπάρχει χωριό που λέγεται "Fucking", και θέλει να αλλάξει όνομα

Μοιραστείτε το στο facebook




Βρίσκεται στο Salzburg της Αυστρίας και θα ήταν ένα ασήμαντο, μικρό χωριουδάκι, αν δεν είχε το... πικάντικο όνομα "Fucking". Μην πάει ο νους σου στο.. πονηρό. Το χωριό "Fucking" οφείλει πιθανότατα το όνομά του στο Βαυαρό ευγενή, Ανταλμπερτ φον Φούκινγκεν, ο οποίος εγκαταστάθηκε στην περιοχή τον 11ο αιώνα.
Μέχρι το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, οι κάτοικοι του χωριού απολάμβαναν την ηρεμία τους στο καταπράσινο περιβάλλον. Όλα άλλαξαν όμως όταν Βρετανοί και Αμερικανοί στρατιώτες που περνούσαν από την περιοχή ανακάλυψαν το χωριό.

Από τότε οι κάτοικοι πληρώνουν κάθε τόσο νέες πινακίδες, αφού τουρίστες που επισκέπτονται το χωριό τις ξηλώνουν και τις παίρνουν μαζί τους για λάφυρο. Αλλά η κατάσταση δεν πάει άλλο. Οι 104 κάτοικοι του παράξενου χωριού έχουν πλέον αγανακτήσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "The Telegraph", έκαναν δημοψήφισμα και αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομα του χωριού τους με κάτι πιο σεμνό. Αλλά μην περιμένεις θεαματικές αλλαγές.
"Είμαστε πολύ παραδοσιακοί", λένε οι κάτοικοι. "Απλώς θα αντικαταστήσουμε τον δίφθογγο ck με ένα ή δύο g. Έτσι, οι τουρίστες θα πάψουν να ποζάρουν άσεμνα με φόντο τις δημόσιες πινακίδες και να τις ξηλώνουν", εξηγούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου