ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Αποτροπιασμός από βίντεο με αστυνομικούς που "σπάνε" στο ξύλο μετανάστη (Δείτε το Video)!!

Μοιραστείτε το στο facebook




Το βίντεο κάνει το γύρο του ίντερνετ και δείχνει αστυνομικούς να χτυπούν άγρια έναν μετανάστη που δεν προβάλλει καμία αντίσταση. Όπως φαίνεται στο βίντεο ..
οι αστυνομικοί έχουν σταματήσει στη μέση του δρόμου τον μετανάστη -πιθανότατα αλγερινής καταγωγής- και ενώ εκείνος σηκώνει τα χέρια ψηλά, αυτοί του επιτίθενται, τον ρίχνουν στο έδαφος και αρχίζουν να τον χτυπούν. Στο περιστατικό συμμετέχουν και άνδρες με πολιτικά. Ο ένας φοράει σκούρα φόρμα με λευκή ρίγα. Ίσως είναι πολίτης που υπό την ανοχή των αστυνομικών συμμετέχει στον ξυλοδαρμό, ίσως είναι αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ίσως είναι άνδρας της ασφάλειας. Ο ταυτότητά του ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ποιο είναι το περιπολικό (το 26 -353) και από την ΕΔΕ που θα να διατάξει το Αρχηγείο αναμένεται να βρεθεί και το πλήρωμά του καθώς και οι αστυνομικοί με τις μηχανές που συμμετείχαν στο περιστατικό.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Σχετικά με την ανάρτηση, σήμερα το απόγευμα, οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο) σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, που αφορά επίμεμπτες ενέργειες αστυνομικού προσωπικού κατά τη διαδικασία ελέγχου και σύλληψης ατόμου, ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου