ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Τουλάχιστον 120 οι ημιπαράνομοι χώροι προσευχής

Μοιραστείτε το στο facebook



Περισσότεροι από 120 χώροι προσευχής λειτουργούν παράνομα στην Αττική. Μάλιστα, η πλειοψηφία αυτών δεν διαθέτει τους όρους και τις προϋποθέσεις γι’ αυτό τον σκοπό..


Όπως δημοσιεύει το «Βήμα», σύμφωνα με τα ως σήμερα γνωστά στοιχεία, στην πρωτεύουσα ζουν περίπου 30.000 νόμιμοι μετανάστες, οι οποίοι προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες και δεκάδες χιλιάδες παράνομοι ενώ υπάρχει και μια μικρή κοινότητα ελλήνων μουσουλμάνων, οι οποίοι στην πλειονότητά τους προέρχονται από τη Θράκη.

Μετά την ολοκλήρωσή του το τέμενος θα παραχωρηθεί δωρεάν στο Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών, που συστάθηκε με νόμο του 2006, ενώ θα λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Παιδείας.

Το κόστος του έργου θα ανέλθει σε 750.000 ευρώ, ενώ με τις αμοιβές των συμβούλων και τον ΦΠΑ θα αγγίξει το 1 εκατ. ευρώ. Παράλληλα μελετώνται και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο η προσβασιμότητα των πεζών είναι προβληματική.

Για την υλοποίηση του έργου αρμόδια είναι η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών του υπουργείου Υποδομών, όμως οι δαπάνες μετασκευής θα βαρύνουν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου