ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση με 18 μέτρα παρουσίασε ο Α. Σαμαράς





Δεκαοκτώ μέτρα άμεσης εφαρμογής για το φρενάρισμα της ύφεσης εξήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς, παρουσιάζοντας το απόγευμα την οικονομική πρόταση της ΝΔ στο ΕΒΕΑ...

Όπως είπε, τα μέτρα αυτά συνθέτουν το τρίπτυχο «ανάκαμψη – ανακούφιση – επαναδιαπραγμάτευση», το οποίο θα παρουσιάσει στους δανειστές εάν, βεβαίως, η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση.
Τα περισσότερα υπάρχουν ήδη στο οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε στα τέλη Απριλίου («Ζάππειο 3»).


Οι προσθήκες αφορούν στην ανακούφιση των πολιτών (και ψηφοφόρων) που επλήγησαν ιδιαίτερα από την κρίση και «τιμώρησαν» τα πρώην «μεγάλα» κόμματα στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Είναι δηλαδή το τμήμα στο οποίο προσπαθεί να απευθυνθεί επιτυχώς η ΝΔ, καθώς όλες οι δημοσκοπήσει την εμφανίζουν να (εξακολουθεί να) δίνει μάχη «σώμα με σώμα» με τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά.


150.000 νέες θέσεις εργασίας
Απ΄αυτές τις προσθήκες ξεχωρίζουν οι εξής:
- Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για να αντιμετωπιστεί η ανεργία που ειδικά στους νέους έφτασε το 50%. "Δουλειές - δουλειές - δουλειές" είπε ο κ. Σαμαράς και υποστήριξε ότι το σύνολο των προτάσεών του μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και σε 150.000 νέες θέσεις εργασίας μέσα σε ένα χρόνο από τώρα.
- Επέκταση του επιδόματος ανεργίας στα δύο χρόνια, από ένα που ισχύει σήμερα.
- Χορήγηση επιδόματος ανεργίας και σε μη μισθωτούς (π.χ. καταστηματάρχες) που έμειναν χωρίς δουλειά, βάσει της οικονομικής τους κατάστασης.
- Φρενάρισμα των μειώσεων των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, στήριξη των συλλογικών συμβάσεων και επαναφορά της μετενέργειας στους έξι μήνες. («Διαφωνώ με την άποψη ότι για να υπάρξει ανάπτυξη πρέπει να πέσουν κι άλλοι οι μισθοί», είπε, φέρνοντας ως παράδειγμα τη Βουλγαρία).
Προς επιβεβαίωση των πρωινών πληροφοριών, ο κ. Σαμαράς μίλησε σε πρώτο ενικό πρόσωπο για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στους δανειακούς όρους, με την φράση «τι θα επαναδιαπραγματευθώ άμεσα»...
Διαβάστε αναλυτικά τα 18 μέτρα ΕΔΩ

1 σχόλιο: