ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ολυμπιακοί Αγώνες-Λονδίνο 2012 Illuminati και Νέα Τάξη Πραγμάτων (τελευταίες εξελίξεις)-Βίντεο

Μοιραστείτε το στο facebook





Είναι δυνατόν,να έχουμε μια προγραμματισμένη λειτουργία με ψευδή σημαία -ή τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2012;.. Ναι είναι δυνατόν! Πρώτα, ας επισημάνω ορισμένα σημεία και τα σύμβολα ..., αλλά να θυμάστε ότι όλα είναι εικασίες ... 
1. Το λογότυπο

Το λογότυπο Ολυμπιακών Αγώνων 2012 που όταν αναδιάρθρωσε τα αποτελέσματα της λέξης είναι Σιών η Νέα Ιερουσαλήμ.
2. Οι ανατριχιαστικές εμφάνισεις των μασκότ Wenlock και Mandeville
Κρυφά νοήματα;

Έχουν οι δημιουργοί ένα μήνυμα που θέλουν να μοιραστούν μαζί μας στο σχεδιασμό των Wenlock και Mandeville; όμως το λογότυπο είναι ενδιαφέρον να προβούμε σε εικασίες για το τι θα σκεφτούμε ή πώς θα Μας συμπεριφέρονται όταν βλέπουμε αυτά τα σύμβολα.

Το μήνυμα ...


Το κρυμμένο μήνυμα;




3. Το βίντεο Προώθηση
Ιπτάμενα φίδια
Τεράστια φίδια 11:11 (μπορείτε να τα δείτε αρκετές φορές)

Μέχρι το τέλος του βίντεο, όλα τα ερπετά, τα πουλιά, τα ΑΤΙΑ και το μητρικό σκάφος ενώνονται για να σχηματίσουν το γήπεδο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Μια σημαντική ερμηνεία του αριθμού 11 ελέγχεται σε εξέλιξη.

Ελεγχόμενη εξέλιξη σημαίνει μια αργή και κατευθυνόμενη εξέλιξη, είναι ότι κάθε τι στο σύμπαν υπόκειται σε κάτι. Οι Illuminati πιστεύουν ότι προορίζονται για να μας ελέγχουν και μας οδηγούν στη Νέα Εποχή (κάτω από τους δικούς τους όρους βέβαια). Αυτό είναι ένα από τα βαθύτερα νοήματα του αριθμού 11.

Μπορώ να πω, ότι οι Illuminati φαίνεται να είναι σε μια βιασύνη για να ολοκληρωθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ή ότι σχέδιο έχουν) μέχρι το 2012.Μια ψεύτικη πρώτη επαφή εξωγήινων; Μια ψευδής εξωγήινη εισβολή, το Project Blue Beam ;

"Ο Ανεξάρτητος ερευνητής Rik Πηλός έκανε τις έρευνές του το 2008, για να συνδέσει τους Ολυμπιακούς του 2012 με τη Σιών και την ψευδή σχέση με UFO επιδρομές, στην επερχόμενη Νέα Ιερουσαλήμ.

Γνωρίζατε ότι ο Rik Πηλός πέθανε ξαφνικά τον Ιανουάριο του2009; Δεν υπάρχει καμία πειστική πληροφορία γι 'αυτό, εκτός από τη μητέρα του που είπε ότι αυτοκτόνησε.

4. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 μνημείο
Ο Anish Kapoor και η γλυπτική του,για το Λονδίνο του 2012 (μνημείο στο χάος;)
Σύμβολο της ανθρωποθυσίας ή τι; Ποιο είναι το μήνυμα εδώ; Θα στρίψουμε το DNA μας σε κομμάτια;

Είναι που προετοιμάζει το υποσυνείδητο των ανθρώπων;
5. Στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012 Illuminati και κάρτα παιχνίδι

Η Κάρτα: Συνδυασμένες Καταστροφές
Πριν από την 9/11 και 7/7 υπήρχαν ενδείξεις στα παιχνίδια καρτών, κόμικς, ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα αργότερα.

Αυτό μπορεί να είναι ένα κρυμμένο μήνυμα από τον Steven Jackson (ο δημιουργός του παιχνιδιού καρτών Illuminati) ότι κάτι θα συμβεί στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο το 2012;
στο Big Ben που σε αυτό το φύλλο που ανατινάχθηκε!

Εδώ βλέπουμε 5 άντρες φορώντας μπλουζάκια που έχουν τα ίδια χρώματα όπως οι Ολυμπιακοί δακτύλιοι!

Ομοίως, από το BBC έχει μεταδοθεί μια σειρά για να φανταστούμε μια πυρηνική έκρηξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η σειρά περιλαμβάνει διάφορες ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι το «Illuminati» είναι πίσω από την κατασκευή της σειράς και συνεπώς, ότι τα γεγονότα τα στη σειρά, προγραμματίζονται να λάβουν χώρα στον πραγματικό κόσμο.

Υπάρχουν επίσης ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι το «Illuminati» σχεδιάζουν επίθεση στο μετρό του Λονδίνου.



Στις 27 Ιουλίου του1996 ο Eric Rudolph πραγματοποίησε βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο όχημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα. Φέτος (2012) οι Ολυμπιακοί Αγώνες αρχίζουν στις πάλι 27 Ιουλίου. 

Εντάξει, τώρα είναι όλο και πιο σοβαρό ...Οι τελευταίες εξελίξεις:

Η βρετανική κυβέρνηση έχει το Λονδίνο σε στρατιωτική (militerized) ζώνη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες:

Η επικείμενη οργάνωση θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου στρέφεται σε μια πολύ στρατικοποιημένη ζώνη. Όλα τα είδη των όπλων αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται και αναπτύσσονται στην πόλη, σε γη και αέρα πύραυλοι, μαχητικά αεροσκάφη, αμφίβια πλοία και επίθεσης με πολυβόλα. Αυτά τα άκρως αμφιλεγόμενα μέτρα δεν είναι ευπρόσδεκτα από πολλούς Λονδρέζους, καθώς δημιουργούν περιττό κλίμα φόβου και καταπίεσης τους

Η Sonic συσκευή αναπτύχθηκε στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια Ολυμπιακών Αγώνων
Το Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε μία ηχητική συσκευή που θα αναπτυχθεί στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Αμερικανικής κατασκευής μεγάλη ακουστική συσκευή Εύρους (LRAD) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή με λεκτικές προειδοποιήσεις σε μεγάλη απόσταση ή να εκπέμπει μια ακτίνα πόνου προκαλώντας τόνους. Ο εξοπλισμός αυτός εντοπίστηκε και καθορίζεται ότι είναι σε αποβατικά σκάφη στον Τάμεση στο Westminster αυτή την εβδομάδα.
http://www.bbc.co.uk

Πώς θα μπορούσε να στείλουν οι τρομοκράτες πυρηνική βόμβα μέχρι τον Τάμεση του Λονδίνου για να στοχεύσουν του Αγώνες του 2012
Ο υπουργός Δυτικής Ασφάλειας προειδοποίησε για πραγματικό κίνδυνο και ότι οι τρομοκράτες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια βάρκα για να μεταφέρουν μία πυρηνική βόμβα πάνω από τον Τάμεση και να έχουμε την εκρηκτικότητά στην καρδιά της

Λείπουν πυρηνικά όπλα
Ένα πυρηνικό όπλο έχει"χαθεί" από την περασμένη εβδομάδα, και είναι ένα από τα τέσσερα που λείπουν, αλλά αυτό «λείπει περισσότερο" από τα άλλα.
Ένα πυρηνικό όπλο που δεν έπρεπε να υπάρχει, μια ενιαία 500 κιλοτόνων βόμβα υδρογόνου, και είναι ένα από τα τέσσερα που παρακολουθούνται,και θεωρήθηκε ότι φορτώθηκε στο Γερμανικό λιμάνι του Bemerhaven,της Γερμανίας.

Οι προσπάθειες για να την παρακολουθήσουν στο πολυσύχναστο λιμάνι ήταν μάταιες και είναι άγνωστο ποια είναι η εθνικότητα του πληρώματος ή ποιός ήταν ο προορισμός. Το υποβρύχιο εξαφανίστηκε, ενώ παρακολουθείται από κάθε εξελιγμένη συσκευή. http://www.veteranstoday.com

Πυραύλοι βρέθηκαν αφύλακτοι στο Ανατολικό Λονδίνο
Οι προφανείς πύραυλοι έχουν βρεθεί χωρίς επιτήρηση στο Ανατολικό Λονδίνο. Το Υπουργείο Άμυνας ισχυρίστηκε ότι ήταν απομιμήσεις. Έκθεση του Sam Homewood.




13.000 άνθρωποι θα πεθάνουν στους Αγώνες του 2012: Πρόβλεψη από το Ίδρυμα Ροκφέλερ
Αυτό που βρίσκω ενδιαφέρον είναι ότι στην σελίδα 34 του Εγγράφου Προγραμματισμού σενάριο του Ιδρύματος Ροκφέλερ, που αναφέρει ρητά ότι 13.000 άνθρωποι θα πεθάνουν στους Ολυμπιακούς του 2012http://www.rockefellerfoundation.org/
Απλά συνδέστε όλα τα παραπάνω

Να θυμάστε ότι όλα είναι εικασίες και δεν έχουμε καμία πρόθεση να εξαπλώσουμε τρόμο ή φόβο.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου