ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Μας δίνουν 50 δισ. για να φύγουμε από το ευρώ!

Μοιραστείτε το στο facebook




Φαίνεται ότι ο Λουκάς Παπαδήμος είχε… άνωθεν πληροφόρηση σχετικά με τον αν γίνονται προετοιμασίες για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ αφού λίγες.. ώρες πριν τις περιβόητες δηλώσεις του ήρθε και το Γιούρογκρουπ να το επιβεβαιώσει. Σε τηλεδιάσκεψη του Eurogroup Working Group που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα και διήρκεσε μία ώρα κοινοτικοί αξιωματούχοι ζήτησαν από κάθε χώρα της ΕΕ να ετοιμάσει σχέδιο εκτάκτου ανάγκης σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ενιαίο νόμισμα.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων συμφώνησαν στην προοπτική αυτή και για πρώτη φορά μπαίνει επίσημα στο τραπέζι η χρεοκοπία της Ελλάδας και η προετοιμασία των ξένων χωρών για να αντέξουν μια τέτοια εξέλιξη.

Επίσης, το πρακτορείο Reuters επικαλείται στο δημοσίευμά του και υπόμνημα που κατήρτισε ένα από τα κράτη-μέλη, με λεπτομέρειες τις οποίες θα πρέπει να εξετάσουν οι χώρες της ευρωζώνης.

Το EWG αποτελείται από αξιωματούχους που προετοιμάζουν τις συναντήσεις των υπουργών Οικονομικών καθώς και από το δ.σ. του προσωρινού ταμείου διάσωσης της ευρωζώνης, EFSF.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μυστική τηλεδιάσκεψη και το σχέδιο που επεξεργάστηκε έκανε λόγο για τη χορήγηση στην Ελλάδα ενός… μπόνους 50 δισ. ευρώ αν αποφάσιζε η ίδια να βγει από την ευρωζώνη. Μάλιστα, παρουσιάζονταν κι ένα σενάριο για το κόστος που θα είχε μια τέτοια κίνηση της Ελλάδας για τις υπόλοιπες χώρες.

Το έγγραφο που συζητήθηκε, παρουσίαζε αναλυτικά το πιθανό κόστος -από μια έξοδο της Ελλάδας- για κάθε μέλος της ευρωζώνης και σημείωνε ότι αν φθάσουμε σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επιδιωχθεί ένα «συναινετικό» διαζύγιο. Σημείωνε επίσης ότι αν αποφασίσει η Ελλάδα να φύγει, θα πρέπει να της δοθεί στήριξη από την ΕΕ και το ΔΝΤ ώστε να μπορέσει να το πράξει.
Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου