ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Πωλείται 5 εκατομμύρια το σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου..

Μοιραστείτε το στο facebook




Πωλητήριο στην πολυτελή μονοκατοικία όπου ζούσε μέχρι πρότινος η οικογένεια Μητροπάνου μπήκε πριν από λίγες μέρες. Η χήρα του αξέχαστου τραγουδιστή Βένια και οι.. δύο τους κόρες, Αναστασία και Μυρσίνη, μετακομίζουν από το Ψυχικό στο Κολωνάκι εφόσον πλέον το σπίτι διατίθεται προς πώληση.

Εκεί πάντως, ο Δημήτρης Μητροπάνος ζούσε τα τελευταία χρόνια ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του και κανείς δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη. Η αρχική τιμή αγοράς φτάνει τα 5.000.000 ευρώ και ήδη, σύμφωνα με τη real έχουν αρχίσει να δείχνουν ενδιαφέρον πολλοί επίδοξοι αγοραστές.

Το σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου βρίσκεται δίπλα στο τουρκικό προξενείο στο Ψυχικό και χτίστηκε γύρω στο 1950, ωστόσο ανακαινίστηκε πλήρως πριν από τέσσερα χρόνια, με τη διακόσμηση να φέρει τη σφραγίδα της Βένιας Μητροπάνου.

Αποτελείται από τέσσερα επίπεδα, υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και μια μεγάλη σοφίτα, που είναι στην ουσία ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Στο υπόγειο υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ και δωμάτια για το προσωπικό, ενώ το ισόγειο χαρακτηρίζεται από το άνετο καθιστικό, στο οποίο ο Δημήτρης Μητροπάνος και η σύζυγος του υποδέχονταν τους φίλους τους, τις εποχές που στο σπίτι ακούγονταν μόνο γέλια και τραγούδια.

Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου