ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Παρθένα ετών 70 δηλώνει έτοιμη να δώσει το «λουλούδι» της

Μοιραστείτε το στο facebook



Η 70χρονη Παμ Σο τραγουδάει στο Λας Βέγκας με το ψευδώνυμο «Sexational Pam», έχει βρεθεί δίπλα σε διάσημους άντρες όπως ο Τομ Τζόουνς και ο Ρότζερ Μουρ, και γενικά έχει.. χαρεί τη ζωή της. Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε να ακούσει κανείς για αυτή, είναι το ότι δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της σεξ.

Κι όμως έτσι είναι, καθώς όπως η ίδια εξήγησε στην εφημερίδα Sun, πάντα η δουλειά της την απασχολούσε περισσότερο από το να βρει έναν άντρα. Και καθώς ήταν πάντα της άποψης ότι σεξ κάνεις μόνο με εκείνον που πρόκειται να παντρευτείς, έφτασε τελικά να είναι σήμερα 70 ετών και παρθένα.

Ωστόσο, δεν το έχε βάλει κάτω και αποφάσισε ότι έχει έρθει πλέον η ώρα να παντρευτεί και να κάνει σεξ με κάποιον, αλλά όχι όποιον κι όποιον. Όπως είπε στην εφημερίδα «τα στάνταρντς μου είναι ακόμα υψηλά. Ελπίζω να ανταποκριθεί στην προσφορά μου ένας ψηλός, μελαχρινός και όμορφος εκατομμυριούχος».

«Είμαι έτοιμη να κάνω μια προσπάθεια με το θέμα του γάμου. Δεν είμαστε ποτέ μεγάλοι για τίποτα. Απλά κοιτάξτε τη Τζόαν Κόλινς. Μπορεί να είμαι 70, αλλά νιώθω νέα, είμαι όμορφη, γεμάτη ενέργεια και κανένας δεν με πιστεύει όταν λέω την ηλικία μου», πρόσθεσε η κοτσονάτη 70αρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου