ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών βρέθηκε ο Απόστολος Τσένης - Ο Υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Γρεβενών, και στην Θεσσαλονίκη με τον Κώστα Γκιουλέκα...


Μοιραστείτε το στο facebook






Την Πυροσβεστική Υπηρεσίας Γρεβενών επισκέφθηκε την Δευτέρα 30-4-2012 το πρωί , ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ κ. Τσένης Απόστολος, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ . Καίσαρη Θεόδωρο..

Ο κ. Καίσαρης ενημέρωσε τον Υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ για το προβλήματα του πυροσβεστικού σώματος σε τοπικό επίπεδο, αλλά και για τα χρόνια προβλήματα σε κεντρικό επίπεδο, που δυσκολεύουν την λειτουργία του κάθε τοπικού σώματος και παραμένουν άλυτα από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία. 
 Οι τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και υλικοτεχνικό εξοπλισμό,
δυσχεραίνουν το έργο του πυροσβεστικού σώματος. Μέγα θέμα αποτελεί και αυτό του επιστημονικού προσωπικού της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα της έλλειψης δασοπόνων και δασολόγων. 
 
Τα τελευταία χρόνια το πυροσβεστικό σώμα υποχρηματοδοτείται από την πολιτεία με αποτέλεσμα τα λειτουργικά προβλήματα του να γιγαντώνονται. Ο κ.Τσένης Απόστολος τόνισε την επικινδυνότητα του επαγγέλματος του πυροσβέστη και εξέφρασε την ανάγκη γρήγορης επίλυσης των προβλημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών.


Το απόγευμα της Δευτέρας 30-4-2012 , ο  υποψήφιος   βουλευτής Ν.Δ Γρεβενών   κ. Απόστολος  Τσένης   παραβρέθηκε   στην προεκλογική  ομιλία του    Γρεβενιώτη υποψηφίου  Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης,  Κώστα  Γκιουλέκα   στο  Μακεδονία  Παλλάς.
Από την πρώτη σειρά των καθισμάτων, παρέα με τον παιδικό του φίλο Απόστολο Γκλέτσο, παρακολούθησε την ομιλία  του κ. Γκιουλέκα.
Ο κ.  Τσένης  μετά το τέλος  της  ομιλία, είχε  την ευκαιρία  να συνομιλήσει  με πολλούς  Γρεβενιώτες  που   παραβρέθηκαν  στην  συγκέντρωση...
Δείτε περισσότερα από τις επισκέψεις του κ.Τσένη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου