ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Βροχερός ο καιρός σήμερα

Μοιραστείτε το στο facebook




Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα, Πέμπτη 3 Μαΐου, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί εντάσεως.. 3 με 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει και θα βρέξει ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις και τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 29 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο, στα ορεινά της Δυτικής Στερεάς και στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησος ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία, την Κεντρική Στερεά καθώς και στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια δυτικοί 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου