ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Συννεφιά και σποραδικές βροχές σήμερα Πέμπτη..

Μοιραστείτε το στο facebook



Με κακοκαιρία θα μας υποδεχθεί η Πέμπτη στα περισσότερα σημεία της χώρας καθώς τόσο η θερμοκρασία θα σημειώσει μία μικρή πτώση, αλλά και οι νεφώσεις.. και οι σποραδικές βροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν τις μεσημβρινές ώρες και θα βρέξει στα βορειοδυτικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης όπου είναι πιθανό να βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα πυκνώσουν και θα βρέξει κυρίως στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου