ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πάμε για νέες εκλογές!

Μοιραστείτε το στο facebook




Ο καπνός που περίμεναν όλοι να βγει από το Προεδρικό Μέγαρο τελικά δε βγήκε ποτέ. Η Ελλάδα πάει σε νέες εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση καθώς η ύστατη προσπάθεια.. του Κ. Παπούλια και των δυνάμεων που στηρίζουν την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, ναυάγησε.

Προφανώς ο Αλέξης Τσίπρας κατά πρώτο λόγο και ο Π. Καμμένος (μετά το βέρτιγκο με το έγγραφο) δε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και έβαλαν ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες να σχηματιστεί κυβέρνηση την τελευταία στιγμή.

Σε δηλώσεις του ο Ευ. Βενιζέλος επιβεβαίωσε το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων και κατήγγειλε τις δυνάμεις που έβαλαν το μικροκομματικό συμφέρον πάνω από όλα.

Χαρακτηριστικό της γελοιότητας της κατάστασης είναι ότι ο Καμμένος πρότεινα να σχηματίσει ο ίδιος κυβέρνηση και να στηριχθεί από τους άλλους. Ο Καμμένος ήθελε να γίνει πρωθυπουργός για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του. Απίστευτα πράγματα.

Πάμε πλέον για επαναληπτικές εκλογές το πιθανότερο στις 17 Ιουνίου

Αύριο θα οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση.Πιθανότερη λύση για τη θέση του πρωθυπουργού είναι ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Πικραμένος.

Με τη φράση «ελληνικέ λαέ, έκανα ότι μπορούσα», ανακοίνωσε την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη συγκρότηση κυβέρνησης ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλης,που αναφέρθηκε ξανά στην πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση, «Ζητήσαμε προγραμματική συνεργασία με φερέγγυα πολιτικά πρόσωπα που θα εγγυώνται την παραμονή στο ευρώ και την απαγκίστρωση από το Μνημόνιο με γραπτή δέσμευση. Δυστυχώς δεν υπήρξε συμφωνία» τόνισε ο κ. Κουβέλης μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο. «Είπαμε ότι θα έπρεπε να υπάρξει ρητη δέσμευση για μια επίπονη και συστηματική διαπραγμάτευση για την αποδέσμευση από το μνημόνιο, με άρση της μείωσης των κατώτατων μισθών και της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει επέκταση της περιόδους δημοσιονομικής προσαρμογής”, είπε.

Antinews.gr

1 σχόλιο: