ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ο Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Βροχές και καταιγίδες σήμερα Παρασκευή

Μοιραστείτε το στο facebook






Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα, Παρασκευή, σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους στη..
Θεσσαλία-Σποράδες, ανατολική Στερεά, Εύβοια και Πελοπόννησο να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι  θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν  λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες και τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νότια όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 και κατά τόπους 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους πιθανώς να είναι πρόσκαιρα έντονα κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες Τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη βόρεια Κρήτη και τη νύχτα στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές στα βόρεια όπου υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου