ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Νέα ένταση στην Πάτρα

Μοιραστείτε το στο facebook







Τα επεισόδια, την Τρίτη το βράδυ στην Πάτρα μεταξύ αστυνομικών, κατοίκων της περιοχής και μελών της Χρυσής Αυγής έξω από το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της «Πειραϊκής – Πατραϊκής»,.. όπου έχουν βρει στέγη παράνομοι μετανάστες, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.
Η δολοφονία του 30χρονου Θανάση Λαζανά από τρεις νεαρούς Αφγανούς τα ξημερώματα του Σαββάτου δι’ ασήμαντον αφορμή ήταν η θρυαλλίδα που πυροδότησε την έκρηξη της τοπικής κοινωνίας.
Οι κάτοικοι της συνοικίας των Ιτεών Πάτρας, όπου διέμενε το θύμα, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης νέα κινητοποίηση, ζητώντας να φύγουν οι μετανάστες από την περιοχή και κατηγορώντας τις Αρχές ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να τους μεταφέρουν από το ένα σημείο της πόλης στο άλλο, με μόνο κριτήριο να μη χαλούν τη βιτρίνα της.

Στη διασταύρωση της οδού Ακτής Δυμαίων με την είσοδο του Νέου Λιμένα Πατρών, όπου έγινε και η συγκέντρωση της Τρίτης, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα οποία πρωτοστάτησαν οι χρυσαυγίτες η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις, ενώ υπήρξαν και τραυματίες και από τις δύο πλευρές.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από την Κυριακή και ο ένας από τους τρεις δράστες της δολοφονίας, ένας 17χρονος Αφγανός. Οι άλλοι δύο ομοεθνείς του, από τους οποίους ο ένας μαχαίρωσε τουλάχιστον έξι φορές το θύμα, αναζητούνται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το χρονικό των επεισοδίων της Τρίτης – που όλοι φοβούνται ότι θα συνεχιστούν – έχει ως εξής: λίγο μετά τις 6 το απόγευμα συγκεντρώθηκαν 200 κάτοικοι της περιοχής Παραλίας Ιτεών για να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία για τη δολοφονία του 30χρονου και να ζητήσουν την απομάκρυση των μεταναστών από το εγκαταλειμμένο εργοστάσιο...

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου