ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πώς μπαίνει «λουκέτο» σε ένα μπλογκ

Η διακοπή λειτουργίας των ιστολογίων εναπόκειται στις εταιρείες που τα φιλοξενούν 
Μοιραστείτε το στο facebook







Στην διακριτική ευχέρεια των εταιρειών οι οποίες τα φιλοξενούν είναι η διακοπή λειτουργίας των ιστολογίων που διατηρούν δεκάδες εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο...


Το Blogger (ιστολόγια με την κατάληξη blogspot.com) και το Wordpress (ιστολόγια με την κατάληξη wordpress.com) είναι οι δημοφιλέστερες πλατφόρμες φιλοξενίας μπλογκ. Αμφότερα εδρεύουν στις ΗΠΑ και διέπονται από το αμερικανικό δίκαιο.

Οι συντάκτες των ιστολογίων υποχρεούνται να αποδεχθούν τους όρους χρήσης των εν λόγω υπηρεσιών προτού δημιουργήσουν ένα μπλογκ. Τυχόν παραβίαση των όρων αυτών μπορεί να οδηγήσει στην - χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολόγηση - διακοπή λειτουργίας των ιστολογίων.

Συνήθως, οι πλατφόρμες φιλοξενίας ιστολογίων «κλείνουν» ένα μπλογκ μετά από καταγγελίες ή παράπονα που λαμβάνουν από άλλους χρήστες. Εάν κρίνουν ότι το επίμαχο ιστολόγιο παραβιάζει τους όρους χρήσης δικαιούνται να το θέσουν εκτός λειτουργίας.

Οι όροι χρήσης

Ειδικότερα, στους όρους χρήσης της πλατφόρμας Wordpress αναφέρεται ότι «μπορεί να τερματιστεί η πρόσβαση στο σύνολο ή σε οποιοδήποτε μέρος της ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή, με ή χωρίς αιτία, με ή χωρίς προειδοποίηση».

Το Wordpress καλεί τους χρήστες του να αναφέρουν περιπτώσεις στις οποίες διαπιστώνουν δημοσίευση σπαμ (ανεπιθύμητου περιεχομένου) ή πορνογραφικού περιεχομένου, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, δυσφήμιση, κακοποίηση και απειλές.

Η πλατφόρμα Blogger - ιδιοκτησίας Google - αναφέρει στους όρους χρήσης της ότι εάν ένα ιστολόγιο «παραβιάζει τις πολιτικές περιεχόμενου […] διατηρεί το δικαίωμα παύσης λειτουργίας ή θέτει περιορισμούς» σε περιπτώσεις δημοσίευσης ή προαγωγής περιεχομένου για ενηλίκους, παιδικής πορνογραφίας, παιδοφιλίας, ρητορικής μίσους, κακόγουστου περιεχομένου, βίας, παράνομων δραστηριοτήτων κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου