ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πτώση της θερμοκρασίας - Άστατος ο καιρός σήμερα Δευτέρα

Μοιραστείτε το στο facebook




Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, Δευτέρα, 24 Μαΐου με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στη Μακεδονία και τη Θράκη και από το μεσημέρι στο Ιόνιο, τη Κεντρική.. Ελλάδα, την Ήπειρο και τη Στερεά.

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα και πιθανό να συνοδεύονται και από χαλάζι.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Μέτριοι έως ισχυροί ανατολικοί -βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί- βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι αλλά σταδιακά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ είναι πιθανό να εκδηλωθεί βροχή ή πρόσκαιρη καταιγίδα, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό αλλά από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε νότιους – νοτιοανατολικούς μέτριους και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυρούς.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου