ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Όργιο παρασκηνιακών πιέσεων για κυβέρνηση Κουβέλη

Μοιραστείτε το στο facebook




Ένα απίστευτο πολιτικό παρασκήνιο με επιστράτευση όλων των επικοινωνιακών και μη όπλων, παίζεται τις τελευταίες ώρες..

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πρωί είναι σε εξέλιξη μια μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τον Φώτη Κουβέλη να παίζει ρόλο σε όλο αυτό το σενάριο.

Αξιολογική κρίση για το αν είναι κατάλληλος ή πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο, δε θα κάνουμε, απλά θα καταγράψουμε τα γεγονότα που γνωρίζουμε. Ωστόσο, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για απίστευτη πίεση που ασκήθηκε από πολιτικούς και επιχειρηματικούς κύκλους προς τον Κουβέλη να κάνει αποδεκτή μια τέτοια πρόταση. Από τη μια υπήρχαν οι πιέσεις και προτροπές με βασικό μότο ότι η χώρα είναι στο χείλος του γκρεμού. Και δεν είναι καθόλου τυχαίες οι πιέσεις και από το εξωτερικό με τη μη χορήγηση όλου του ποσού των 5,2 δισ. ευρώ καθώς και οι δηλώσεις περί εξόδου της χώρας από την ΕΕ.

Ο Φ. Κουβέλης, λένε οι πληροφορίες μας, δέχθηκε βροχή τηλεφωνημάτων να προχωρήσει στη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανάγκης.

Επίσης, ένα άλλο παιχνίδι φόβου αλλά και ενδεικτικό του κλίματος, είναι η πληροφορία ότι Έλληνες επιχειρηματίες αποσύρουν μεγάλα κεφάλαια από τις τράπεζες και τα μεταφέρουν στο εξωτερικό φοβούμενοι την ακυβερνησία ή τη δημοσκοπική έκρηξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον τρόπο αυτό πιέζεται αφενός ο κόσμος που φοβάται για τη δουλειά του και το μισθό του και αφετέρου οι πολιτικοί να κάνουν γρήγορα κάτι προτού είναι αργά.

Από την άλλη, ο Κουβέλης δέχθηκε σφοδρή επίθεση εξ αριστερών και από αντιμνημονιακές δυνάμεις που αρέσκονται στο μπάχαλο. Η δήλωση Γλέζου ότι δε θα υπάρξουν Εφιάλτες και του Τσίπρα περί αριστερού Καρατζαφέρη ήταν χαρακτηριστικές, ασχέτως αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει ή θα δώσει ψήφο ανοχής σε μια κίνηση για κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Στο σκληρό παζάρι που γίνεται τελευταία έπεσαν και οι δημοσκοπήσεις, δύο ημέρες μετά τις εκλογές. Τα αποτελέσματα που δείχνουν αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ (23,8%), τη ΝΔ στο 17,4% και ΠΑΣΟΚ στο 10%, ενώ ο κόσμος φαίνεται να ζητά κυβέρνηση συνεργασίας μπήκαν στο τραπέζι σε μια προσπάθεια επηρεασμού του κόσμου και της …ΝΔ!.

Με τις δημοσκοπήσεις, επίσης, φαίνεται να δημιουργούνται δύο πόλοι με την κεντροαριστερή να βρίσκεται στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να εξαερώνεται.

Είναι γεγονός ότι το πόκερ είναι πολύ γερό και με δυνατούς παίκτες.

Δείτε τη δημοσκόπηση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου