ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η Τασούλα του Βενιζέλου και ο πραγματικός εχθρός

Μοιραστείτε το στο facebook






To γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη για τον κ. Βενιζέλο ο οποίος σε μια ύστατη προσπάθεια να συσπειρώσει τους Πασόκους που φυλλορροούν.. προς τον ΣΥΡΙΖΑ κι όχι μόνο, έγινε…Τασούλα.

Tragic είπε για τον Αλ. Τσίπρα ο οποίος με τη σειρά του τού είχε πει ότι «έχει ξεφύγει», κι έτσι η πολιτική αντιπαράθεση των δύο κομμάτων για τη… δεύτερη θέση μετατράπηκε σε διαφήμιση με τον Κίτσο και την Τασούλα.

Πάμε λοιπόν στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ να είναι σε τραγική κατάσταση, να μη μπορεί να σταυρώσει ούτε ψήφο και τις μυστικές δημοσκοπήσεις που φτάνουν στην Ιπποκράτους να προκαλούν ταραχή, αν όχι απανωτά εγκεφαλικά.

Παρ’ όλα αυτά, η κρισιμότητα της στιγμής και η κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, δεν σηκώνουν ούτε αστεία, ούτε Κίτσους και Τασούλες. Ο κ. Βενιζέλος οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων έστω κι αν οι δημοσκοπήσεις δεν τον ευνοούν.

Αλλά για τη Νέα Δημοκρατία που θέλει να εμφανίζεται ως η μόνη υπεύθυνη δύναμη, δεν είναι ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ οι εχθροί. Και ίσως για πρώτη φορά θα συμφωνήσουμε με τον Μπένι.

Εχθροί είναι οι νοσταλγοί της δραχμής κι αυτοί που επιμένουν σε μια πολιτική που θα οδηγήσει στην αλβανοποίηση της ελληνικής οικονομίας. Ο Τσίπρας, ο Καμμένος και διάφοροι άλλοι δήθεν αντιμνημονιακοί, υπάρχουν αυτή τη στιγμή γιατί η Ελλάδα είναι στο ευρώ. Αν με την πολιτική τους θέλουν να βγούμε από αυτό να μας το πουν.

Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει τους ψευτο-επαναστάτες ότι είναι κατά του Μνημονίου σε μια έξαρση τζάμπα μαγκιάς.

Διότι κανείς σ’ αυτή τη χώρα δεν είναι υπέρ κανενός Μνημονίου. Κανείς δε θέλει να παίρνει σκληρές αποφάσεις και μέτρα που πλήττουν το λαό. Το ερώτημα είναι αν θέλουμε να είμαστε μέρος του ευρώ ή όχι. Διότι αν θέλουμε το πρώτο θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε και ανάλογα.

Τι εννοούμε μ’ αυτό; Ότι ο μόνος τρόπος σωτηρίας, η μοναδική λύση στο ελληνικό πρόβλημα είναι η αναθεώρηση του Μνημονίου. Είναι η πατριωτική προσπάθεια να αλλάξουν οι σκληροί κανόνες με τους οποίους παίζεται το παιχνίδι από τους Ευρωπαίους.

Όλα τα άλλα είναι ψεύτικα διλήμματα και κούφιες υποσχέσεις. Όταν δεν έχεις τίποτε να χάσεις πετάς και καμιά βλακεία για να κερδίσεις από την οργή του κόσμου. Όταν σε ρωτάνε όμως: από πού θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις τότε όλοι κάνουν την πάπια.

Ο κ. Τσίπρας θα πληρώσει άραγε από το εισόδημά του από τη δουλειά που ποτέ δεν έκανε;

Ο δε Καμμένος από τα κέρδη του στο Χρηματιστήριο;

Από αυτούς, λοιπόν κινδυνεύει περισσότερο η πατρίδα. Ο… tragic Βενιζέλος έκανε το κακό του δύο χρόνια, τώρα είναι ακίνδυνος.

Ο κόσμος, λοιπόν, που θέλει να είμαστε μέλος του ευρώ πρέπει να ψηφίσει υπεύθυνα και να μην επιτρέψει σε κάποιους να κερδίσουν από την οργή του. Διότι τότε θα τον έχουν κοροϊδέψει ακόμη μια φορά.

Άλλωστε, υπάρχει πάντα και η τελική λύση σε περίπτωση που ακόμη και η ΝΔ προδώσει τις προσδοκίες του. Και αυτή δεν είναι άλλη από τον αγώνα στο πεζοδρόμιο.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου