ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Καμμένος διαψεύδει … Καμμένο

Μοιραστείτε το στο facebook
 



Απίστευτο θρίλερ τις τελευταίες ώρες σχετικά με το σχηματισμό κυβέρνηση με συμμετοχή και των Ανεξάρτητων Ελλήνων και με βάση το έγγραφο που έδωσε ο Π. Καμμένος στην Προεδρία..

της Δημοκρατίας που αποκάλυψε το antinews, ενώ κυρώθηκε η προγραμματισμένη για τις 13.00 συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, με τον επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Καμμένος θα παραστεί, ωστόσο, κανονικά στη διευρυμένη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Κ. Παπούλια, που θα πραγματοποιηθεί στις 14.00.

Μιλώντας το πρωί στον Σκαι ο κ. Καμμένος διέψευσε ότι έδωσε ποτέ τέτοιο έγγραφο και μίλησε για πλαστογράφους και προβοκάτσιες.

Είπε ότι σε καμιά περίπτωση δε θα συνεργαστεί με Βενιζέλο και Σαμαρά κι ότι ουδέποτε ζήτησε το υπουργείο Άμυνας και την αντιπροεδρία προκειμένου να στηρίξει κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Επέμεινε δε στα σημεία που το κόμμα του κατέθεσε προχθές. Εκανε επίσης λόγο για προβοκάτσια, σημειώνοντας ότι «κυβερνήσεις συνεργασίας δεν γίνονται με προβοκάτσιες» και υποστηρίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δέχονται «επίθεση κάτω από τη ζώνη».

Ωστόσο, δημιουργείται μείζον θέμα καθώς δε μπορεί να συκοφαντείται η Προεδρία της Δημοκρατίας με τέτοιο τρόπο. Ο επικεφαλής του γραφείου του κ. Παπούλια ήταν αυτός που έδωσε στη δημοσιότητα το έγγραφο για το οποίο ο κ. Καμμένος λέει ότι δεν έχει ιδέα. Το σχετικό έγγραφο στη συνέχεια διενεμήθη στα πολιτικά κόμματα, όπως επιβεβαίωσε σήμερα και το ΚΚΕ.

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας δόθηκε φάκελος στην κ. Παπαρήγα – όπως και στους άλλους αρχηγούς – και με τις θέσεις του κ. Καμμένου, όπου υπάρχει και σενάριο Β για ψήφο ανοχής, επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του ΚΚΕ Μάκης Μαΐλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Δεν μπορεί συνεπώς να κατηγορείται η Προεδρία ούτε για πλαστογραφία ούτε γιατί έδωσε ένα έγγραφο το οποίο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τώρα δεν αναγνωρίζουν.

Το ιστορικό
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μετά την χθεσινή αποκάλυψη του Antinews, ο πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, κατά την τελευταία του συνάντηση με τον κ. Παπούλια έθεσε ως προϋπόθεση για να στηρίξει κυβέρνηση συνεργασίας, να ορίσει το κόμμα του την πολιτική ηγεσία για τη θέση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αλλά και τις δύο θέσεις, του αντιπροέδρου και μέλους της ΕΔΕΥ.

Επίσημες πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας που ρωτήθηκαν αποκάλυψαν ότι πέραν των γνωστών 7 προτάσεών του ο κ. Καμμένος κατέθεσε και 3 διαφορετικά σενάρια τα οποία έχουν να κάνουν ως εξής:

Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο αν γινόταν δεκτές οι 7 προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ. Καμμένος θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση υπό τον όρο να όριζε εκείνος τον πρωθυπουργό ή τον υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο στο Invest in Greece, τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, τον αναπληρωτή υπουργό Ενέργειας και δύο θέσεις στην Εταιρεία Διαχείρισης Ελληνικών Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ).

Με το δεύτερο θα έδινε ψήφο ανοχής για λίγους μήνες στην όποια κυβέρνηση σχηματιστεί με τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις εφόσον η χώρα αντιμετωπίζει υπαρκτό και άμεσο κίνδυνο εθνικής ασφάλειας και υπό την προϋπόθεση ότι θα ορίσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας καθώς και τις δύο θέσεις αντιπροέδρου και μέλους στην ΕΔΕΥ.



Το τρίτο σενάριο έχει να κάνει με την περίπτωση που θα υπάρξει ασυμφωνία δημιουργίας κυβέρνησης. Σε αυτή την περίπτωση ο κ. Καμμένος ζητά νέες εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση υπό τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου ή τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Σε αυτή την περίπτωση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απαιτούν το διορισμό υπηρεσιακών υπουργών Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, τη μη ψήφιση οποιουδήποτε μέτρου σε εφαρμογή της νέας δανειακής σύμβασης και του νέου Μνημονίου και την αναστολή εφαρμογής των ήδη ψηφισάντων.

Τελικά όλα δείχνουν ότι ο έγγραφο είναι υπαρκτό και αυτό συνάγεται και από τα πρακτικά της συνάντησης Παπούλια – Καμμένου:

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Μπορώ να έχω αυτόν τον κατάλογο των προτάσεών σας;

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Ευχαρίστως να τον δώσω στη Γραμματεία σας σε μία επιστολή
Antinews.gr

Διαβάστε ολη την επιστολή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου