ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Δεν θα γίνουν μεταθέσεις τις Ένοπλες Δυνάμεις στην προεκλογική περίοδο

Μοιραστείτε το στο facebook





“Από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώνεται ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν θα πραγματοποιηθούν μεταθέσεις.. Αξιωματικών, Υπαξιωματικών, Οπλιτών, ούτε και θα γίνει προεργασία από τα Γενικά Επιτελεία, πλην μεταθέσεων σε ΣΕΘΑ και ΑΔΙΣΠΟ και των Οπλιτών από τα ΚΕΝ”.

Εδώ και μία εβδομάδα το διαδίκτυο καθώς και κάποια έντυπα διατείνονται ότι οι ΕΔ θα πραγματοποιήσουν τις ετήσιες μεταθέσεις παρόλο που αυτές θα πρέπει τελικά να γίνουν από μία υπηρεσιακή κυβέρνηση και ως εκ τούτου απαγορεύονται από τον σχετικό νόμο.

Εκεί στο ΥΠΕΘΑ έχουν αναρωτηθεί τι σημαίνει πραγματικά ΄΄ προστατεύω ΄΄ το προσωπικό μου από τη κομματική εμπάθεια του κάθε καρεκλοκένταυρου, εγκάθετου, … “μεταθεσά”;

Και εξηγούμαι: όπως είναι γνωστό τις πάση, ο μηχανισμός μεταθέσεων όπως και οι θέσεις λήψεως αποφάσεων στελεχώνονται από κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, το οποίο (ως τρίτο κόμμα πλέον) πνέοντας τα λοίσθια προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανό από όπου βρεί.

Έχει λοιπόν επιδοθεί σε έναν ανελέητο αγώνα όχι τόσο εξυπηρέτησης των πράσινων παιδιών όσο κυνηγητού – διωγμού των γαλάζιων και άκουσον – άκουσον των ροζ(δημοκρατικών) παιδιών του ΣΥΡΙΖΑ (μεγάλου αντιπάλου για τη δεύτερη θέση).

Ερωτώ λοιπόν, ο νέος ΥΕΘΑ έχει ενημερωθεί για το τι πρόκειται να συμβεί;

Ενημερωτικά πάντως σας γνωρίζω, ότι πολλοί στρατιωτικοί που δεν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, βρίσκονται κυριολεκτικά στα ΄΄κάγκελα΄΄ διότι έχουν ήδη δεχθεί τηλέφωνα από τους αντίστοιχους κλάδους μεταθέσεων οι οποίοι τους ενημερώνουν ότι ήρθε η ΄΄ώρα΄΄ τους… να μετατεθούν.

Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου