ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Οι μπούκηδες βγάζουν νικητές και χαμένους στην κάλπη

Μοιραστείτε το στο facebook






Οι Bookies (μπούκ) ή αλλιώς τα γραφεία στοιχημάτων δεν μπορεί να τα νικήσει κανείς εύκολα εκτός αν είναι επίμονος σαν τον …συγχωρεμένο Γιώργο Παρασκευά.

Οι περίφημοι Bookies, λοιπόν, λένε για τις ελληνικές εκλογές ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει με πάνω 25% δίνοντας απόδοση 1,57, ενώ κάτω από 25%, η ίδια εταιρεία (BWIN) προσφέρει απόδοση 2,25.
Mια άλλη εταιρεία, η UNIBET θεωρεί ότι το ποσοστό των δυο κομμάτων δεν θα φτάσουν το 45% δίνοντας απόδοση 1,5.

Μ’ άλλα λόγια οι bookies έχουν αποφασίσει καλύτερα από τους δημοσκόπους ότι η Ν.Δ θα κερδίσει τις εκλογές θα έχει πάνω από 25%, αλλά αθροιστικά το ποσοστό των δυο κομμάτων δεν θα ξεπερνά το 45%.

Όσο για τον νικητή των εκλογών είναι απολύτως βέβαιη η ΒWIN προσφέροντας απόδοση 1,05.

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές το ποσοστό αυτό του 1,57 θα χαμηλώσει εφόσον η προοπτική να επιβεβαιωθεί έλθει πιο κοντά .

Κάτω από 18,5% το ΠΑΣΟΚ – πληρώνει 1,75

Οι μπουκ λοιπόν ξέρουν καλύτερα από τους δημοσκόπους διότι απλά διαχειρίζονται εκατομμύρια λογαριασμούς ενώ οι δεύτεροι πραγματοποιούν δημοσκοπήσεις ακόμη και κατά παραγγελία.
Η ίδια εταιρεία, η BWIN ισχυρίζεται ότι αν το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ είναι πάνω από 18,5%, η απόδοση είναι 1,95, ενώ κάτω από 18,5% είναι μόλις 1,75.

Φαβορί για είσοδο η Χρυσή Αυγή

Φαβορί για να κερδίσει ποσοστό 3 % τουλάχιστον είναι το κόμμα της Χρυσής Αυγής από την Βwin καθώς δίνει απόδοση μόλις 1,27 η είσοδος του ακροδεξιού κόμματος στη Βουλή.

Ο επόμενος πρωθυπουργός

Καλή απόδοση δίνει η Bwin αν ο κ. Α. Σαμαράς είναι ο επόμενος πρωθυπουργός αφού προσφέρει 2,5. Απόδοση 10 προσφέρει ο κ. Δ. Αβραμόπουλος.
Απόδοση 25 δίνει ο πρώην υπουργός υγείας κ. Α.Λοβέρδος. Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής είναι από τα αουτσάιντερ που πληρώνουν καθώς προσφέρει απόδοση 50.

Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος δίνει απόδοση 4,5 ενώ ο κ. Αλέξης Τσίπρας 7,05.

UNIBET

Σύμφωνα με την UNIBET το ποσοστό των δυο κομμάτων δεν θα φτάσουν το 45% με απόδοση 1,5, ενώ η απόδοση για ποσοστό 45% και άνω είναι 2,5.

SPORTINGBET

1/2 ( φαβορί ) είναι η απόδοση όταν η Ν.Δ κερδίσει με 24,5% ή περισσότερο σύμφωνα με την Sportingbet. 7/5 αν κερδίσει 24,449% ή λιγότερο. Για το ΠΑΣΟΚ, αν πάρει 17,5% ή περισσότερο τότε η απόδοση είναι 29/40.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου