ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ο Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συνεχίζονται οι βροχές..

Μοιραστείτε το στο facebook




Πρόσκαιρες βροχές θα σημειωθούν σήμερα Παρασκευή 25 Μαΐου σε ολόκληρη τη χώρα Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα νότια μέχρι 6 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως σε ορεινές περιοχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στην Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια μέχρι 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στέρεα, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως σε ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στις Κυκλάδες θα κυμανθεί έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου