ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Παρών και ο «Ζορό» στην πανστρατιά της ΝΔ για τη μάχη στη Βόρεια Ελλάδα

Μοιραστείτε το στο facebook




Την ολική επαναφορά του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Ν.Δ. σηματοδοτεί η χτεσινή συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά. Οι δύο άνδρες τα είπαν στη Συγγρού και συμφώνησαν ο «γαλάζιος».. αυτοδιοικητικός παράγοντας να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στον προεκλογικό αγώνα της Ν.Δ. στη βόρεια Ελλάδα. Τι αποστολή θα αναλάβει ο κ. Ψωμιάδης; Να διεισδύσει στους αντιμνημονιακούς ψήφους που γύρισαν την πλάτη τους στη Ν.Δ. και να βελτιώσει τις εκλογικές επιδόσεις της Ν.Δ. στη βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα σε περιοχές με αγροτικούς και ημιαγροτικούς πληθυσμούς, που επέλεξαν το κόμμα του Πάνου Καμμένου, παίζοντας τον ρόλο του πολιορκητικού κριού στη βάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο ίδιος ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος μετά τη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά έδωσε το «παρών» και στη συνεδρίαση της Κ.Ο. της Ν.Δ., δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη. «Οταν σε καλεί η πατρίδα, τα παιδιά σου και η ιστορία σου, όσο αδικημένος και παραγκωνισμένος να νιώθεις, δεν έχεις το δικαίωμα να πεις όχι σε μια ειλικρινή πρόσκληση πανστρατιάς» σημείωσε ο κ. Ψωμιάδης. Το «γαλάζιο στέλεχος» δήλωσε δικαιωμένο από το κάλεσμα του κ. Σαμαρά για την κεντροδεξιά πανστρατιά, ενώ έκανε επίθεση στη μηδενιστική Αριστερά. «Δεν πρέπει να παραδώσουμε την Ελλάδα ούτε στα διεθνή συμφέροντα ούτε στην ανεύθυνη, επικίνδυνη, μηδενιστική Αριστερά. Στις συνιστώσες του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας, στο αριστερό μπλόκο των μεταρρυθμίσεων και των αναγκαίων αλλαγών απαντάμε με σύνθεση δυνάμεων και υπεύθυνες προτάσεις» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.

Η επαναδραστηριοποίηση του κ. Ψωμιάδη (που πριν από κάποια χρόνια είχε εμφανισθεί έφιππος ως... Ζορό τις Απόκριες) δεν έγινε, βέβαια, δεκτή μόνο με χαμόγελα στην τοπική Ν.Δ. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υπενθυμίζουν τις δικαστικές εμπλοκές του και το έντονο πολιτικό φλερτ που είχε αναπτύξει στο παρελθόν με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο κ. Ψωμιάδης να καρπωθεί ο ίδιος έναν ενδεχόμενο επαναπατρισμό ψηφοφόρων της λαϊκής Δεξιάς στο μαντρί της Ν.Δ. της βόρειας Ελλάδας και να τον αξιοποιήσει πολιτικά στο μέλλον.

«Π. Μελάς» στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου