ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Βροχερός ο καιρός την Τρίτη

Μοιραστείτε το στο facebook


Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες τις πρωινές ώρες περιμένουμε σήμερα στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια και πιθανόν στις Σποράδες, ενώ σποραδικές καταιγίδες.. περιμένουμε από το μεσημέρι και μετά στη Βόρεια Ελλάδα, σε ορεινά κυρίως τμήματα της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας και σε νησιωτικές περιοχές του Ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 με 26 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι και το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς με τάσεις ενίσχυσης.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας τις απογευματινές και βραδινές ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς.

Ασθενείς έως μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, ενώ στον Κορινθιακό και στα θαλάσσια τμήματα νότια της Πελοποννήσου το δυτικό ρεύμα θα πνέει με εντάσεις που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου